-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sitesini çok nimetten sayan arkadaşlar bide mesela ekşi sözlük gibi üyeliğin onaylanması için 40 takla atmanızı bekleyen böyle ... gibi siteler küfredeceğim ama wmaracıya saygım var :) helal olsun en azından link paylaştırıyor
İnşallah hitleriniz dip yapar biter gidersiniz ki bitiyorlar da
bu tarafta daha da açıklayıcı oldum durumu gelin
Satılık Domain
wmaraci.com/forum/domain-satisi/satilik-com-uzantili-degerli-domainler-370952.html
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ama bu yüzden o dediğiniz sitelerden link alanlar çok fayda görüyor :) wmaracindan aldığın linkle aynı link değil onlar
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşım tamam fayda görecekte o sitenin kendisi kaybediyor farkında değil adam hangi uçup gitmiş site uçup gitme aşamasında site üye olmak isteyeni bezdiriyor link paylaşımı yapmasını engelliyor bende bu tip sitelere saten tepki olsun diye blog sitemde kopyala yapıştırı yasakladım elin adamı gelipte benim içerimi oralara yapıştırmasın diye sırf ekşisözlük gibi sitelere ve forumlara inat millet bilgiyi gitsin googleda arasın bakalım
https://wmaraci.com/forum/wordpress/link-paylasimi-konusu-link-paylastirmayan-forumlar-siteler-327102.html
Satılık Domain
wmaraci.com/forum/domain-satisi/satilik-com-uzantili-degerli-domainler-370952.html