mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce açılmış konu var lakin onlarda daha çok reklamların aşırılıgına vurgu yapılmış. Şuan o sorunu biraz olsun düzelttiler.
önce neden bu kısaltma servisini kullandıgımı söyleyeyim. hiti düşük bir sitede 200 300 adet linki önceden koydum hit düşük diye miktar az geliyordur diye düşünüyordum lakin durum o değilmiş.
Gelelim **************lıgına öncelikle sayaçları kesinlikle en az %50 oranında az sayım yapıyor . bunu , başka bir kısaltma servisinin linkini link tl ile kısaltıgımızda (yani diğer servisi geçmek için önce link tl yi geçmesi gerekiyor ) aradaki tıklanma sayısı farkından bu durumu çıkarıyoruz.
Şuan aradım buldum birtanesini baktım mesela link tl de 90 tıklanma yazıyor diger serviste 193 .
ikinci olarak kazançları kafalarına göre yatırıyorlar . 50 liranın 15 ini yatırıp gerisini bıraktıkları bile oldu , verdikleri ödeme tarihleri hikaye.
üçüncü olarak hiç bir türlü destek yok . üstüne dalga geçer gibi , bence geçiyorlar . sıdıka diye bir bot koymuşlar sisteme , destek taleplerine cevap veren . her yazılana aynı paragrafı göndermekten başka bir şey yapmıyor.
bunları okuyorlardır yetkilileri . umarım sitenizin ne halt oldugunu anlatabilmişimdir.
siz böyle devam ettikçe yavaş yavaş biteceksiniz .
sayemizde yedikleri paralar gün gelir aynı şekilde çıkacaktır eminim bunlardan.
işin özü link.tl kullanmayın , kullandırtmayın.
son olarak sizlere git.tc yi önerebilirim ama onunda bir sorunu var oda recaptcha kutusu çogu kişi görmüyor kutuyu bazen reklamlar kapatıyor bazen aşağıda kalıyor , görenlerde recaptcha nın çogunlukla saçmalıklarından bıkıp tıklamıyorlar bile.
ama kullanılabilir servislerden biridir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
tamamen haklı arkadaşlar, hak falan diyorlar kendileri hak yiyorlar.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Link kısaltma sistemleri arasında hiçbir sistem bc.vc'nin önüne geçemez :) Yıllar önce kullanıyordum şimdi tekrar kullanmaya başladım kendilerini hiç bozmamışlar
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Yerli işletmelerden uzak durmak lazım. Alayı üşkaatçı ama sorsan hepsi Müslüman :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çoğu kişinin link.tl ile kullanmasının sebebi adult kullanılması ve genelde kullanıcıların -18 yaş olmasından kaynaklanıyor . Yoksa bu kadar hile yapıldığı halde kullanılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kesinlikle katılıyorum 20 günde ödemeyi anca yaptıklarını bilirim.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem bc.vc hem link.tl denemiş biri olarak şu an link.tl kullanıyorum.
Daha geçen gün papara hesabıma 170tl ödeme aldım eksiksiz yaptılar ödemeyi.
Sayım olarak bc.vc daha fazla sayıp daha az ücret veriyorken link.tl daha az saymasına ragmen daha çok ücret veriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.