-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Link.tl de Hesap Bilgilerinde Paypal Adresi yerine paypal kartımızın üzerinde bulunan kart numaramızı mı yazıcaz?
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hayır, Paypal hesabınız hangi emaile kayıtlıysa o emaili yazacaksınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webhammer
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link.tl önermem size bc.vc ye gelin link.tl **************lık yapıyor para yatırmıyor ve tıklar eksik sayılıyor ama bc.vc anında sayıyor sonra linklerin israf olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Link.tl ye dün bu başlığı görünce uye olmuştum. Ama sonra vazgeçtim çünkü link kısaltmalarında adult reklamlar çıkabiliyor. Ayrıca üyeliğimi silmek isteyince de (öyle bir panelin) olmadığını fark ettim. Yardım başlığı altında üyeliğimi silmek istiyorum diye açıla konuya da cevap veirlmediğii gördüm.
Yani ne yazık ki pek ısınamadım bu siteye bana pek güven vermedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uni
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biliyorum konuyu hortlaşmış gibi olacağım. Ama aynı dertten müzdarip arkadaşlar için rehber oluşturacağımı sanıyorum.
Öncelikle linktl sakın ama sakın bulaşmayın. 6-7 ay düzenli ödeme aldım, en son 200tl alıcaktım ve parayı yatırmadılar banladılar. Yani kesinlikle **************lar ve panelleride bozuk tıklamayı saymıyor.
Bc vc adfly tarzı likleri facebook gibi sosyal medyada paylaşmak için o linki güvenilir bir sitede kısaltmanız lazım.
Benim kullandığım kısaltma servisi: kisalt.xyz dir. (herhangi bir üyelik gerekmiyor kısaltmak için ve tamamen facebookta temiz gözüküyor çünkü sitedeki reklamlar googlenin kendi reklamı)