yasin66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
arkadaşlar sitemi isimtescilden farklı bir hesaba aynı siteden transfer edecektim yanlışlık yaptım başkasının adresine yolladım iptal edemedim ve aradım site yi bu saatlerde çalışmıyoruz diyor yardımcı olamam dedi ne yapmalıyım lütfen yardım edin site başkasına gidecek yoksa pazar günü çalışıyormu isimtescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain taransferimi?
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
gönderdiğiniz kişi iade ederse alırsınız yoksa isim tescil müdahele etmez adamla anlaşmaya bakın
Ek Olarak: gönderdiğiniz kişi iade ederse alırsınız yoksa isim tescil müdahele etmez adamla anlaşmaya bakın
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ilginç isimtescil ile çalışmadım ama benim çalıştıgım yerde şirket içi domain taransferinde kişinin adı ve varsa tc sini istiyorlar sonrada dogrulama maili vss siz şimdi isim tescile bir ticket açın konuyu detaylıca yazın bu şekilde bir hata yaptıgınızı söyleyin yapılan işlemi kendileri görücektr ve mesai saatleri başlayınca işlemi gerçekleştirip sizin adınıza yada isteginiz dogrultusunda atacagınız kişinin hesabına atıcaklardır.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
yasin66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
kardeş ticket oluşturdum yarın pazar çalışıyormu bu adamlar erken mudale olursa kurtarcam siteyi
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
isimtescili arayip transferin iptalini isteyebilirsiniz üstelik karşı taraftaki kişinin ttransfer kodunu girmesi gerekir, yanlış bir hesaba transfer ettiğin için transfer kodunu o hesabın sahibinin girmiş olma ihtimali sıfırdır. domaininiz güvendedir. mesai saatleri içinde isimtescil yönetimile iletişime geçip transfer işlemini iptal edebilirsiniz yada transfer ettiğiniz firmadan domaininizi kendi hesabinizdan transfer kodu girerek tekrar işlem yapabilirsiniz, firma transfer kodu girenle gerçekleştirir işlemi.
dert etmene gerek yok.
https://kadinveaile.net
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
karşı tarafın alabilmesi için bir daha telefonundan kod doğrulama isteyecektir :)
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
transferin iptalini elbetteki yaparlar bence ilgilenmemişler bir daha iletişime geç