soloturk
Facebook reklamları .....
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Facebook Reklamları
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Başvuru 1 gün değil ki? Kaç gün öncesinde de belli kayıt günleri. Neden mağdur olsunlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir dilekçe örneği hazırlayıp pdf'ini paylaşıp, ihtiyacı olan varsa yazdırıp doldurup sonra ösym'ye göndermesi daha makul bir çaba olacak. Sonuçta hiçbir devlet kurumu sanal rakamları dikkate almaz. Zaman aleyhinize işliyor, sınav yerlerinden tutun, görevli sayısına kadar her şey bu başvurularla şekilleniyor, 1 hafta sonra dilekçe de kar etmez.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Başvuru formunda apaçık belirtildi. '' Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır '' diye. 10 gün süre tanındı başvuru için. Ayrıca mağdur olacak herhangi bir durumla karşılaşılmadı. Dilekçe de yazsanız kampanya da başlatsanız sonuç alamama ihtimaliniz çok yüksek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
2 sene önce bende lys başvurusu yapmayı unutmuştum, başvuru yapıp girseydim 4 senelik üniversite kazanırmıydım bilmiyorum ama sonucunda 2 senelik üniversiteye gittim ve sene sonunda dgs ile mühendisliğe geçiş yapacağım inşallah. bu kampanyadan sonuç ne çıkar bilmiyorum ama umudunuzu kaybetmeyin her şeyde bir hayır vardır.