-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
M.facebook.com'dan alttaki sayfaya hit alıyorum ama en fazla kalan 12 saniye durup gidiyor. Altında metni de var fakat pek uğraşan yok anlaşılan. Mobilden girenlerin yarısının wifi kullandığını varsayarsak youtube videoyu neden izlemiyor ya da izleyemiyorlar?
Sayfada sorun var mı diye ve biraz da tavsiyenizi istediğim için veriyorum:
Sokakta Fakir ve Zengin kız çocuğuna verilen tepkiler arasındaki utandırıcı uçurum
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Kendimden biliyorum, Onedio olsa dahi video içeriklere çok fazla bakmıyorum nedense. Uğraşmak istemiyorum ya da baktığım an vaktim olmuyor yazı varsa okuyup çıkıyorum. Android kullanırkende tarayıcı playerı sorunlu olduğundan bakmıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Android tarayıcının player sorunlu derken tam olarak neyi kastettin?
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Popup reklamlar içeriyor mu playeriniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site gelir amaçlı değil dolayısıyla reklamsız. Konulara bir adet youtube videosu ilave ediyorum o kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Video yazının ortasında olmalı,
Konu içerisinde olayı betimleyecek noktalara vurgu yapılmalı (Renklendirme, kalın yazma vb)
Ziyaretçiyi makaleye yönlendirmek yetmiyor, okumasını sağlamak ya da okuması yönünde diretmek gerekiyo.
Bilgisayara geçtiğim zaman yorumu daha kapsamlı hale getirerek düzenleyeceğim. Şuan mobil olduğum için yazamıyorum.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazının fazla düz ve sıkıcı olduğunu hatırlattığın için teşekkürler. Ayrıca anahtar kelimeler için başlık taglarını da kullanmak gerekiyor elbette. Gerçi bunlar kanun değil ama...
Videonun ortada olması konusunu açıklarsan sevinirim. Facebook'da konu görseli olarak kullanılan imajın ortasında youtube play button'u var. Yani gelen genelde metin için değil video için geliyor olmalı. Eh dar mobil ekranında videoyu sayfanın başında göremezse aşağı kaydırıp videoyu aramadan da gidebilir öyle değil mi?
Şöyle bir tahminim var; Facebook'da ortasında youtube play button'u olan imaja tıklayan adam videonun face'den çıkmadan oynatılacağını düşünüyor olabilir. Ya da benim siteye değil direkt youtube'e yönlendirileceğini ve youtube için kullandığı programın aktive olacağını umuyordur çünkü tarayıcısı benim sayfada youtube videosunu oynatmıyor da olabilir. Şeklinde tahminlerim var...