KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
Uzun süredir web dünyası içerisinde olmama rağmen çok fazla maillerle işim olmamıştı ama şuan tüm sitelerin maillerine geri dönüş yapabiliyor olmam lazım. Yani örneğin 10 tane mail adresi bilgi@xxx. com bilgi@yyy . com bilgi@zzz. com gibi mail adresleri bunları tek bır maılde toplamak istiyorum.
Yani buraya gelen maıller misal bilgi@ccc com a gelsin hepsi ama ben maile yanıt verırken hangı maıle yollamış ise onunla yanıt vermış olayım istiyorum bunu nasıl yapabiliyoruz acaba ?
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Mobilde onu yapmak çok kolayda web üzerinde biraz karışık oluyor.
Outlook uygulaması ile çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum ama normal olarak ayrı ayrı kullanıyorum ama gmaile veya hotmaile yönlendirebilirsiniz hotmailde ayarlarda içe aktarma seçeneği var ordan domainlerin maillerini hotmaile aktarabilirsiniz ama test ettiğime göre pek sağlıklı çalışmıyor mailler geç düşüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cpanel mi kullanıyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yandex veya gnail uzerinden rahatlıkla yapılıyor diye hatırlıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben outlook'a yönlendirdim tüm maillerimi. Gönder-al yapabiliyorsunuz. Yandex, Outlook'a göre daha hızlı gönder-al yapıyor. Alışkanlıktan dolayı Outlook'tane devam ediyorum. Üşenmesem hepsini Yandex'te toplarım. Gmaili test etmedim. Onun hızını da denemek gerekir.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yandex e-posta hesabına giriş yap -> Sağ üst köşede disk simgesine tıkla-> diğer hesaplardan e-posta aktarımı -> aktarılacak e-posta + şifresi girip deneyebilirsin.
"Diğer hesaplarınıza gelen e-postaları Yandex'teki e-posta hesabınıza yönlendirebilirsiniz. Bunun için POP3 ya da IMAP protokolünü destekleyen sunuculardaki e-posta hesaplarınızla bağlantı oluşturun." diye uyarı yazısı var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ