-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Merhaba;
Gördüğümüz kadarıyla makale işi iyice değerini kaybetmeye başladı. Öyle ki birkaç gün önce bazı ilanlarda 100 kelimeyi 50 kuruş gibi bir fiyata yazdırmak isteyenlerin olduğunu gördük. Makale işi görünürde her ne kadar basit olsa da makale yazarıysanız ya da bizim gibi makale yazarları çalıştırarak makale hizmeti veriyorsanız bu işin o kadar da basit olmadığını anlarsınız.
Biz yazar ve makale kontrol elemanı çalıştırıyoruz. Bu sebeple fiyatımız piyasanın biraz üzerinde olmadığında ne yazık ki pek bir gelir elde edemiyoruz. Sırf bu yüzden fiyatlarımızı arttırmak zorunda kaldık.
Forumu takip ediyoruz da makale yazmayı bilmeyen ama bu iş üzerinden para kazanmak isteyen birçok kişi var. Bunu nereden biliyoruz peki? Verdiğimiz yazar aranıyor ilanlarından sonra yazarlık başvuru yapan kişilerden istediğimiz referans makalelerden biliyoruz. Neyse konuyu dağıtmayayım.
Sözün özüne gelecek olursak MYB (Makale yazarları birliği) adı altında gerçekten kaliteli hizmet veren makale yazarlarının ve bizim gibi aracıların bir birlik haline gelmesini, bir alt fiyat koyulmasını ve artık makale fiyatlarının kelimesi 1 kuruştan daha yukarı fiyatlara çekilmesini teklif ediyoruz.Ayrıca bizim gibi aracıların yazarlarına en az ne kadar ödeme yapacağının bir standart fiyatının ortaya koyulmasını da teklif ediyoruz.Bizim gibi aracı olan birkaç yerin yazarlarına 200 kelime için 70 kuruş gibi komik bir ödeme yaptığını gördüğümüzde rahatsız oluyoruz. Her yazarın belli bir emeği var sonuçta.
Yorumlarınız ile MYB teklifimiz hakkında ne düşündüğünü belirtirseniz seviniriz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
EpicZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hakkını ara dostum bu yaptığın doğru
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazılan makalelerin tamamen özgün olduğundan emin olabilirmisin peki ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
ziraat mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam zaten kaliteli makale yazdırmak isteyip de bunu 100 kelimesi 50 kuruş gibi komik rakamlarla yaptırabileceğini düşünenler bir de özgünlük ya da seo ya uyumluluk bekliyorlar. bunun mümkün olmadığını 1 haftalık makale satın alan adam bile anlayabilir. o yüzden açtığınız konu oldukça iyi noktalara değinmekte. bu konu için birlik olmak gerekiyor. umarım istediğimiz gibi başarı sağlarız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Söyledikleriniz kesinlikle doğru.Bu işe girmeyi düşünmüştüm ben fakat rakamları gördüğümde gerçekten çok şaşırdım.Amaç kaliteli makale yazmak değil artık öylesine geçiştirmek.Adı siteyi güncel tutmak olan basit bir kaç adım artık. Kaliteli makale yazmak ve bunu satmak için biçtiğiniz değer malesef alıcıya fazla görünüyor. Bu da pisayadaki ucuz ve bir o kadar da sağdan soldan alıntı dolu ve kalitesiz makale yüzünden oluyor. Alan memnun fakat ileride açacağı zararlar hakkında çoğu kişinin en ufak fikri bile yok. Gün kurtarma peşinde olmayın,ileriyi düşünün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com