-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hevesinizi kırmak istemem ancak henüz çok başlardasınız ideal bir duruma gelmek için Sitenizin dünyada 300K Ya düşmesi gerekiyor ve Tr değeride 5k Olması gerekiyor birşeyler oluyor demek için
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kimsenin emeklerin hakkında değerlendirme yapmasını bekleme. Çünkü en iyi cevap kendinde diyebilirim. Şayet sen sitene eklediğin konuların güncelliğinden eminsen ve bir de güzel içeriklerle kullanıcıya oynuyorsan emin ol daha iyi yerlere gelecektir siten.
Web sitesi açmak ve geliştirmek emek işidir. :) Emek verdiğini düşünüyorsan istediğin noktada görürsün siteni. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam site daha yeni, sen her gün düzenli ilgilendiğin için alexa düşüyor. Yani daha yeni olduğundan bir gün bir şey yapma gerilemeye başlarsın. Forumda da kendi sitenin reklamı amaçlı link paylaşımı yasak olduğu için millet riske girmiyor her konuya link vermiyor gereken bir şey olursa o kişi yardım edecekse "bana siteyi pm at inceleme yapayım" diyor. kimse durduk yere uzaklaştırılmak istemez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallaha yorum yazıp ayırdığınız vakte kurban :) Sağolun evvela dostlar. Murat hocam biliyorum yolun başındayım henüz hevesimi kırmaz merak etme daha da iyi oldu bu dediklerin daha bi aşkla sarılıyorum bloga :) Yazilimci horoz sağol yaw bilmiyordum boşuna yiyecektik banı :) Ne bilem burda açık açık konuşuluyodur dedim :)
webajani
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Başlığı okuduğumda heycanlanmıştım fakat ben yeni blog açsam zaten 1 haftada bu değere ulaşabilirim ki webajani.com sadece 2 yayın var en fazla 3 haftalık bir blog dünya 1milyon TR 16K da
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
pazarlama uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence tasarımı değiştirip, logo ekleyip işin başındayken de .com uzantın geçmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir Blogger Yazarı Daha...Sana tavsiyem premium bir blogger teması alman ve siteyi .com uzantılı yapman.
BlogDoktoru.com