ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Sormak istediğim soru şu meta taglarından en önemlisi benim bildiğim kadarıyla (keywords) peki bu meta tagına kaçtane kelime girebiliriz sınır varmı yoksa dilediğimiz kadar (keywords) ekliyebiliyormuyuz, birde meta taglarının önemi google seo için nedir nasıl bir yol izlemeliyiz, Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim...
ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Burak, öncelikle paylaştığın bilgi için teşekkürler, ancak kafamı bu google çok karıştırmaya başladı neye önem verdiği neye önem vermediği belli değil bir bakıyorsunuzki içeriğinde hiçbirşey olmayan bir site zirvelerde dolaşıyor belkide domain yaşıyla ilgili ama sonuç olarak içeriğinde hiçbirşey yok, iyi siteler en altlarda, acaba düşünüyorumda bu google seo adıyla bizimle dalgamı geçiyor, sonuç olarak google algoritması sağlam fakat bir insan gibi asla olamaz bu yüzden herşey google ile çok saçma geliyor bana, Bence bu dünyayı karmaşık hale getiren 3 sistem var bunlardan 1. Windows : Hata vermesiyle ünlüdür kendisi 2. Google : Gereksiz kafa karıştırıcı algoritması yanı sıra insanları reklam pazarına sürüklemesi adınada SEO demesi, 3. Tabiki kadınlar hayatı karmaşık hale getiriyorlar :)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Evet son zamanlarda Google arama sonuçlarında alakasız siteleri göstermeye başladı. Sanıyorum bu google'ın yeni algoritmasını tamamen oturtmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Bu çalışmalar sonucunda da bazen bu şekilde alakasız arama sonuçları ile karşılaşabiliyoruz :)