Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Format atmayla hiç uğraşma. Durduk yere oraya geliyorlarsa bir şekilde eriştiler herhalde ağınıza.
Mac adresi tırıvırı aynı kalacağı için en iyisi mi siz sıfır hard disk alın ona kurun orjinal herşeyi. Adamlar gittikten sonrada eski hard diski takın devam edin. Aksi halde şuanki makineye format atacaksınız bir sürü lisanslı yazılım kurulacak falan. Adamlar yanında elemanla geliyor, ne zaman factory r yemiş bakmayacak mı ? Gerekli görürse alıkoyar kasayı geçmişe yönelik araştırma yapar.
Kasa ise hdd değişin, ethernet kartı takın taktırın. Laptopsa da hdd değişin bla bla
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam, lisanssız tüm bilgisayarları eve falan götür, kısa süre yok et. Yakın bir internetcafe'den birkaç günlüğüne makina kirala.
En güzel çözüm bu geliyor bana şimdilik.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
hocam kan alırlar dediği gibi hemen yok kaybet yoksa büyük sıkıntı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Dosttum. Önceden onlara çalışmış biri olarak yazıyorum. Microsoft gelecek bilgisayarlara format mormat atan diyenlerin laflarını bir kere sil kafandan. Formatla virüslerden kurtulamadığın gibi eski düzenden de kurtulamazsın. Besa'nın elinde sistem var. ilk cıktığından son gününe kadar ne var ne yok görünüyor. benim tercihim. geldiklerinde eğer onları gördülerse. ellerindeki lisansları alacaklarını söyle veya o bilgisayarları vb eşyaları kaldır.
Kolay gelsin
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam ne firması acaba sizin ki yani microsoftun denetime geleceği firma ? Bizde de 8-10 pc var hepsi de lisanssız böyle kafalarına göre sizi ziyarete gelcez mi diyor bunlar yoksa siz internet cafe falan mısınız