-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Bu forumdaki çoğu kişi acikakademi.com sitesini biliyordur.
Çeşitli yazılım dillerini öğreten bir websitesi ve hiçbir ücret karşılığı olmadan videolu ve puanlı olarak öğretiyor.
Peki bu websitesinde zaman geçirip ben dersleri izlemeden önce birşey bilmiyordum.İzledikten sonra yazılımı öğrendim, öğrenmesem bile temelini öğrendim bir kaç birşey tıngırdatabiliyorum.
DİYEN KİŞİLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM :)
*Ayrıca öğrenilmesi gerektiğini düşündüğün yazılım dilini paylaşırsanız sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben sitede çıkacak hataları düzeltebilecek kadar öğrendim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Bir dilin temelini çok iyi öğretiyorlar ama geliştirmek sizin çabalarınıza bağlı.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
konuyla pek alâkalı olmayacak ama her an gelişmekte olan bir yazılımcı olaraktan programlamada c+++ web programlamadada php kullanırım tafsiyem bu ikisidir. ana kaynakları bunlardır diğerleri sadece bunların modifiye edilmişidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
Khan
no pain no gain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
hocam hangi alana yöneleceğine bağlı. her dilin kendi özelliği, kendi esnekliği var. ama yazılımda yeniyseniz ve amacınız yazılımda ilerlemekse diğer dilleri de kolay aşina olarak öğrenmek istiyorsanız c dilini tavsiye ederim. günümüzde yaygın olan dillerin çoğu c den türemiştir diyebiliriz. ama bir alan belirleyecekseniz ona göre yol belirlemeniz gerekmektedir.
kaynak olarak ta bu tarz sitelerin çoğu temel şeyleri gösterir. geliştirmek sizin kendinize bağlı. geliştirirken en iyisi pc başına geçip kodlayın derim. en iyi bu şekilde öğrenilir.