ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar,
ses kaydında kullanmak üzere mikrofona ihtiyacım var. elimdeki 2 adet akıllı telefonun mikrofonlarıyla kayıt yapmayı denedim kulaklık takarak daha sonra dinleyince hep bir cızırtı mevcut. 20 liralık ucuz masaüstü mikrofonumla denedim neredeyse telefonlardan daha kötü.
masaüstü bir mikrofona ihtiyacım var. seslendirme ve dublaj için kullanacağım diyebilirim. tam olarak stüdyo tarzı müzik, şarkı vs. değil yani.
hiçbir şekilde cızırtı yapmayacak ve p harfinde sesi patlatmayacak bir mikrofon önerisinde bulunur musunuz? fiyatlar ne civardan başlar acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
p harfinde sesi patlatmayacak bir mikrofon yoktur dostum. P harfinde mikrofonun patlamasını istemiyorsan pop filter kullanman gerekiyor ve istersen 500 liralık mikrofon al yine cızırtı yapar cızırtıyı gidermek için mikrofon ayarlarından db yi 0 a ses düzeyini 50 e yükselticeksin ve audo city programını kullanıcaksın ozaman daha iyi ses kalitesi elde edebilirsin :) yani 20 liralık ile 200 liralık arasında bi fark yok diceğim .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle hocam sesi 80 e yükseltin. Pop filter olayınıda evde 2 liraya maal ederek yapabilirsiniz ben öyle yaptım youtubeye pop filter yapımı yazarsanız cok etkili bir şekilde işe yarıyor. Ses kısık konusuna gelirsek sesi 80 e yükseltin ses kaydı alın camtasia 8 programına ses kaydını atın oradanda sesi yükseltin yani cızırtı olmicak şekilde onu ayarlarsınız orada zaten böylelikle bi sıkıntı kalmaz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
o arkadaki vıın sesini cok ufak bir ölcüde fon müziği koyarsanız o sorunda kalkmış olacaktır ve net bir ses kalitesi elde edebileceksiniz. O attığınız 70 liralık mikrofonda işinizi görebilir.