-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç ay önce aldığım uzantıya tüm arkadaşlarım gülmüş ve yadırgamıştı. Şimdi o uzantıda ki sitem sektörün lideri denebilir. O yüzden takılma ama çok alakasız şeylerle yapma mesela apk.mobi yada Ataturk.kim uyumludur göze hoş gelir fakat Ataturk.mobi yada Apk.kim pek mantıklı değil :)
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
mobi google'ın katılımıyla mobil tasarımlı siteler kurulması amacıyla açılmıştı diye hatırlıyorum. google ın desteği vardı yani. tabi o zaman vardı şimdi belki umrunda değildir. bin tane uzantı çıktı sonuçta.
bu tip uzantılarda ilerde ne olacağını bilememe sorunu var. mesela com uzantısı 10 sene sonra aynı devam eder diyebiliyoruz ama mobi ya da club ya da blog gibi uzantılar gelecek sene ya da 3 sene sonra zam yapılabilir belki tamamen kaldırılabilir. uzantıyı yeterli talep olmadığından ya da sular kesildi iptal ettik derlerse siteniz domainsiz kalabilir.
burakeo
Hareket Sonucun Yarısıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
öyle az kullanılan domainlerin fiyatlar uçtu bir araştır
1 Ayda İnternetten 4 Bin Lira Kazanmak : https://www.youtube.com/watch?v=V5ktweu_39o
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaptığın site/proje sağlam ise bence .mobi uzantısının kelime aramalarında biraz da olsa yararı olduğunu gördüm. Mobil üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
V** K**
-