-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar sitemin mobil temasında 2 gündür bir sorun var şimdi mobilden girdiğimiz zaman mobil tema görünüyor ancak bir konuyu açtığımız zaman masaüstü temayı gösteriyor ve ben tema klasörünü 2-3 kez tekrar yükledim lisans koduyla birlikte, geçmişi önbelliği falan herşeyi temizledim fakat değişen bir şey olmadı tema yapımcısına söyledim ilk defa böyle bir şey oluyor dedi tema klasörünü güncelledi ama değişen bir şey yok bunun nedi ne olabilir?
sitem hazarmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de bir sıkıntı gözükmüyor. Konu açıldığında da mobil gösterdi.
tecnomedya
Web -> https://alikarahisar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şuanda mobilde denedim ana sayfanız dahil mobil uyumlu görünmüyor, mobil temanızı devre dışı bırakmış ola bilirsiniz.
Not: Şuanda mobil uyumlu görünüyor sanırım düzeldi sıkıntınız.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
tecnomedya Bende normale döndü şuan, ancak mobil temanızda algılama kodlarında sıkıntı ola bilir ve ya ayarlarını değiştirmiş ola bilirsiniz.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
tecnomedya Şuan bütün sayfa ve yazılarınızı mobilden test ettim, bir sıkıntı görünmüyor, siteye içerik ekleme yaptıktan sonra test ederseniz hatayı daha kolay bula bilirsiniz, testinizi farklı ip ve farklı cihazları kullanarak yapın