Merhaba,diğer forumlardan tanıdığım ve kendisiyle uzun süredir görüştüğüm genç girişimci bir kardeşimin rıcası üzerine bu yazıyı yayınlıyorum.Sizlerede sormamı istedi.Nacizane tavsiyenizi beklemektedir.

Arkadaşlar merhaba,bir bölge için mobil uygulama yaptık 3 ortak.İzledikçe yemek yiyebilecek bir platform ürettik.İnsanlara ne gerekir diye 1 hafta boyunca görüştük konuştuk ve kararımız insanların yemeye ihtiyacı olduğuna kaanat verdik.Sadece bir bölge için düşündük.Yemek şirketleri ile anlaştık ve ay sonunda ödeme yapıcagımızı belirttik.

2 adet uygulamamız oldu birincisi kullanıcıya özel ikincisi ise firmalara özel QR kod okuyucu özelliği ile üretildi.Şuanda anlatma nedenim patentini aldığımız içindir Kimseden para talep etmeyeceğiz,kimseden para almıyacagız.Sadece topladıkları paralar ile restaurant,loktanta ve kafeler gibi yerlerde kullanılacak.Bu projeye baya bi para yatırdık umarım tutar.İleride marketler ile de anlaşmayı planlıyoruz acıkcası.İnşallah uygulama tutar gerçekten süper beklentilerimiz var.Ayrıca bu konuda 2 adet daha projemiz var.Onlarında patentini alıp daha sonra yayınlamayı düşünüyoruz.
Görüşleriizi ve eklemek istedikleriniz olursa yazarsanız çok sevinirim.Akıl akıldan üstündür düşüncesine inanan biriyimdir.

Saygılarımla....

Ben projeyi beğendim fakat sizlerin'de görüşleri önemlidir.
NOT: Dün bu konuyu açmıştım fakat yönetim tarafından silinmiş başlık yüzünden.Kendilerinden özür diliyorum,fakat ban vermeden önce uyarı çok iyi olabilirdi.Teşekkürlerimi sunarım..