-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Sakın ve sakın bulaşma Müyap ' a benim başım yandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Normalde yasak değil. Şöyle;
Youtube'a yüklenen videoları bizzat mü-yap'ın kendisinin yüklediği halde ve yüklenen videoların sitelere ekleme yani embed özelliğinin açık olduğu halde sitenize eklediğinizde mü-yap sıkıntı yapıyor. Böyle bir saçmalıkla karşılaşabilirsiniz. Tanıdığınız ve bu alanda uzman bir avukat yok ise işiniz zorlaşabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar teşekkürler ozaman ben videoların en hd sini bulup indirip kendi youtubede hesabıma yükleyeyim :) yoktan yere başımız ağramasın birde ben youtubedeki videoları benim wp siteye JW Player ile ekliyordum facebookta sayfada video olarak gözüksün diye ozaman başım dahada çok ağrayabilir teşekkürler bilgiler için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
eportaltr adlı üyeden alıntı
senin yapmak istediğin şeyi ben kendi youtube hesabımda paylaşmıştım ama nafile kardeşim. Youtube eklediğim video youtube editörleri tarafından telif ve fikir sanat eserleri kapsamında olduğu için youtube den uyarı aldım. ve eklediğim video kaldırıldı. hangi videoyu ekledin diye sorarsanız
fetih fragmanı hiç böyle şeylere girişme başın ağrır söylemedi deme.
saygılar
Teşekkürler hocam ozaman sanatçılarla mail üzerinden iletişime geçip onlardan izin alıp eklmeye çalışacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
amatör webmaster
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-