-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci(WTP-12)
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, dostlar yeni bir tema yapımına başlayacağım ancak tema lisanslamayı halen bulamadım. MyBB'de tema lisanlama nasıl yapılır konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi?
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
mybb açık kaynak malesef lisanslama olsaydı en güzeli olurdu yani mybb html koddan bile tema olduğu için yapamazsınız...
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Belki şöyle birşey yapabilirsiniz JavaScript ile zamanında blogger temalarını lisanslamak için kullanıyordum. Tema içinde önemli bir kod parçasını belirleyin demek istediğim sadece temanın kullanılacağı domainin yer aldığı ve temanın temel bir kod parçası şuan örnek veremiyorum ancak şöyle daha açıklayıcı olabilir domain a.com olsun kategori URL yönlendirmeleri [domain]/category şeklinde olur yani domaine göre otomatik düzenler bunu a.com/category şeklinde değiştirin ve ardından JavaScript ile eğer bu alan a.com/category değiştirilirse şu işlem yapılsın şeklinde bir kod oluşturun bu şekilde tema dağıltığında doğal olarak başka domaine yapmak isterse a.comu değiştirecek b.com yapacak diyelim tam o sırada kod çalışacak dur kardeşim sen bunu değiştirdin ben temayı kullanmama izin vermiyorum diyecek. Çok ilkel bir yöntem ama kodları güzel bir şekilde şifreleyebilirseniz işinizi görecektir.