-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar, bir web sitesi kurmak istiyorum.Şuanda Projeyi tasarlama aşamasındayım ama aklımda deli sorular var.Sizlerinde yardımıyla bunları netlige kavuşturabilecegimi düşünüyorum.Aklımdaki konular şöyle;
1.) Moda, Kadın, Magazin Sektörü
Kadınların Modaya Ve Magazine Düşkünlügünden hitimin kısa sürede artacagı görüşündeyim.
2.) Teknoloji Sektörü
Telefon,Tablet,Bilgisayar, Mobil Oyunlar Ve Uygulamaların paylaşıldıgı bir web site günümüzde teknoloji delisi insanlar çok fazla oldugundan hızla büyüyebilirim diye düşünüyorum.
2 si arasında kaldım hangisi ile yola devam etmeliyim ve önerileriniz nelerdir şimdiden herkeze teşekkürlerimi sunarım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
teknoloji hariç ne kurarsan kur her önüne gelen teknoloji sitesi kuruyor artık tutman zor
Hafiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende çok düşünüyorum ama sosyal medya ile destekleyebileceğiniz bir site kurmanızı tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Her önüne gelen teknoloji sitesi kuruyor doğru bir ifade ama kurabilirler. Sizin yerinizde olsam bir teknoloji sitesine ortak olurdum. Bakın bugun bir arkadaşa teknoloji domaini sattım. Dilerseniz ismini vereyim beraber bir site açın. Ekip işi ile daha ileriye gideceğini düşünüyorum. Hem bir birinize karşı sorumluluk alırsınız. Hemde günde 1 içerik girerken 2 içerik girersiniz. Site kalitesi artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangi alanda ekibiniz var ise, bilginiz var ise, yaratıcı iseniz onu yapın.
DG34
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker - Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Teknoloji blog tarzı bir site düşünüyordum bende. Domaini halledebilirsek hosting ayarlarım. Beraber ekip olarak çalışırız?