-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nasıl para kazanırım diye başlarsan kazanamazsın bence.
haksızsam düzeltsin arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Girişim, para için yapılır.
Asıl soru: Para kazanmak için yaptığım işimi ciddiye almalı mıyım?
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır yani tabi para için yapılırda ilk başta para düşünmeden sitemi nasıl geliştirebilirim demeli sonraki aşama nasıl para kazanabilirim bence böyle benim düşüncem yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
JRMedya doğru söylüyor. Herkesin elbetteki ilk isteği ve hayali internetten kolay yoldan para kazanmaktır. Hatta internette çok para kazanılacağını zannederek merak duyar web sitesi kurmaya. Çünkü en genç milyonerler internet sektöründen çıkmıştır.
Ben 10 yıldır bu işin içindeyim, artık parayı düşünmüyorum. Sadece kişilerin beğenisini kazanıcak web sitesi yapmak ve bundan mutlu olmak için web siteleri kuruyorum.
Hepsi bir yana internetten kayda değer bir para kazanmanın net bir formülü yok. Olsa herkes o formülü uygular.
Bu konuyu ele aldığım bir yazım var. İstersen okuyabilirsin:
http://www.yazarbk.com/nasil-bir-web-sitesi-tutar-ve-para-kazandirir-1.html
http://www.yazarbk.com/nasil-bir-web-sitesi-tutar-ve-para-kazandirir-2.html
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Reklamsız temiz bir download sitesi yap,biraz bekle millet senin sitene yükleyip forumlarda paylaştıkça insanlar görür ve kolay olması+reklamsız olması diğer upload sitelerinden seni ayırır.Daha sonra ufak ufak reklamlar koyarak devam et.
+5000 görüntülenme elde ettikden sonra film sitesine çevirip para kazanmayı ön plana koyan adama daha fazla yardım edemem şahsen.Birçok arkadaş da bu mantığa karşı..
MrAuTHoR dediği gibi bellirli bir formul yok.Bende aynı fikirdeyim insanların beğeneceği siteler yapmak ön planda benim içinde :)
ByLegenS
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes gibi bende aynı fikirdeyim.
1. Güzel bir alan seçin, dosya siteleri ve film siteleri çok tutulan siteler olabilir, ancak şunu da unutmayın dosya ve film siteleri eğer kendi sunucusuna dosya yükleme yaparsa zamanla maliyeti artar, bu yüzden daha düşük maliyetli bir alana yönelin derim.
2. Güzel bir web sitesi hazırlayın siteye giren ziyaretçi girdiği gibi kaçmasın, sitenin albenisi olsun.
3. Sosyal paylaşım platformlarını mümkün olduğunca çok kullanmaya bakın, sadece google ile hitiniz artmaz, evet google en önemli olanı, ancak zamanla sabrederseniz sosyal paylaşım sitelerinden de iyi hit alabilirsiniz.
4. Hitiniz iyi bir seviyeye geldiği zaman artık para kazanma yollarına başvurabilirsiniz.
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle şunu söyleyeyim, günde 1000-1500 kişi bağlanırken para kazanmak hayal olur bence. O yüzden temiz temiz bir site aç. Reklamsız hızlı hızlı girsin insanlar seni sevsin işlerini halletsin. Zamanla olur, arttıkça artık reklam koymaya değer bir site olmaya başladığında hafiften başlarsın reklam eklemeye. Ama öyle bir içeriğin olmalı ki, insanlar reklama rağmen içerik için siteye girmeli.