-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba, iyi geceler.
Gerçekten kafamın içini şişirip benim sinirimi bozan tek şey var.
Sunucu, Domain, Altyapı, Tema herşey hazır. Fakat şöyle bir sıkıntım var baya bir sıkıntı yani. Kendime şöyle diyorum siteyi kurmadan önce, herşeyi hazırladıktan sonra bu kategoride böyle bir içerik yazacağım özgün şekilde ve insanlar okuyacak mutlu olucam bende, ileride getiriside olacak.
Herşey hazır ama yazamıyorum birşey var anlayamadım :) yani aklıma ya birşey gelmiyor yada nasıl bir içerik yazabilirim bilmiyorum.
Var mı bunun formulü? yani vaktim de var iş yerinde pc başındayım saatlerce yazabilirim ama aklıma birşey gelmiyor yada aklım o an kafayı yiyor :D deli gibi yazmak istiyorum, tecrübesi olanlar bir el atabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sevdiğiniz ve ilgi alanlarınıza yönelin. Hobiniz basketbol oynamak diyelim, hemen bir ar-ge yapıcaksınız. Örnek; "basketbol oynarken yapılmaması gereken 15 hata" sizin bildiğiniz bir topic olacaktır. Buradan yürüyün hemen! Sıralayın hocam! Atın gerekirse. Google sizin yazdığınız şeyin evrensel kurallar çerçevesinde doğruluğunu kontrol etmiyor. Sadece aynı cümleye benzer bir şey var mı? mantığıyla hareket ederek kendi dizinlerini tarıyor.
Ancak şöyle de bir durum var, yazdığınız makale güzel olmazsa, verdiğiniz bilgiler kullanıcıların ilgisini çekmezse, ziyaretçi trafiğiniz "bir bakan bir daha bakmıyor" olacaktır. İleriye dönük, hacimli ve seo odaklı yazınız.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam internette önce makaleleri okuyun araştırın onlara göre özet geçin, makaleleri değiştirerek sizde bir şeyler katarak özgünleştirebilirsiniz. birden fazla makaleden de bir şeyler katabilirsiniz. Biraz daha detaya girebilirsiniz daha açıklayıcı dil kullanabilirsiniz.