-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Zamanla Google otomatik yapıyor diye biliyorum.
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizin yapacağınız bir şey yok SEO önem gösterin yeter Google Sonra otomatik olarak arkadaşın dediği gini yapacaktır hemen olacak diye birşey yok siteden siteye değişir bazı sitelerde alan adı ile kelime uyumlu olduğu zaman 1 2 hafta içinde oluyor bazen 12 ayı bile bulduğu olur.
Berkege
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker & Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim asıl istediğim bir html kod ile falan olmuyormu
Ek Olarak: benim bildiğim yapanlar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı Adayı
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Html kod ile alakası yok bir sitenin kaliteli seo çalışması sonucunda arama sonuçlarında otoriter olması ile site arama sonuçlarında alt bağlantıları ile gösterilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google Algoritmasına göre web sitenizde en çok gezilen kısımlar Site Bağlantıları dediğimiz o kısma yerleşir.Bu yerleşimden sonra dilerseniz Google Webmaster Tools'dan istemediğiniz URL adresinin sıralamasını düşürebilirsiniz.Web sitenizin arama sonuçlarında bu şekilde gözükmesi için iç Seo yapısının ayarlanması ve bol ziyaretçi çekilmesi gerekmektedir.
Fizello - Inspired by Colors
Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zamanla olacak iş ama spam sitelere yapmıyorlar o yüzden +300 kelime ve özgün olmaya dikkat et ben 2 ay gibi bir sürede olmuştum
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Bu yukarıda yazılan hiç biri doğru değil bence çünkü benim hiç kullanmadığım ama 7 yıllık bir sitem içerik dahi girmiyorum hiti bile yok seo desen hiç yok ama yinede bu şekilde dizin oluşturuyor google bence sitenin yaşına göre değişiyor ve bazı arkadaşların dediği gibi kaliteli bir site ise yine aynı şekilde dizin oluşturuyor.
Kalitesiz Site:
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ntka.orgbuda kaliteli
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ntoyun.netikiside aynı şekilde dizin oluşturulmuş extra hiç bişey yapılmış değil sitelere biri yaşlı site ama kalitesiz biri yeni sayılır ama hiti de o kadar iyi değil.
Bir çok etkene göre bu şekilde yapıyor google ama mantığını bilmiyorum açıkcası bazı arkadaşlar seo hit vs.. diyor ama dediğim gibi yukarıda verdiğim ilk site eski ve içerik girilmeyen bir site artık siz düşünün hangi mantıkla oluşturuyor o dizini.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**