-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Türkiye'nin en büyük hosting firmalarından biri olan Natro yani Çizgi *******ünikasyon hizmetlerinden memnun musunuz?
Sunucu kalitesi ve network altyapısı ne durumda, nasıl?
Teknik olarak güvenlik sağlıklı mı?
Müşterileri ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar konuyu aydınlatırlarsa memnun olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Netinternet.com.tr der geçerim guven ve destek konudunda natroya bulaşmayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Reklamcılar da gelmiş :) o olmaz ama bu süper, bak bunu kullan. Slogan da hazır "Fikir değil, alternatif sunuyoruz"
Ben 4 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Hatta sadece kendim değil, benden internet sitesi kurmam istediğinde de natro'yu tercih ediyorum. Superonline'dan statik ip adresini 1,5 ay'da anca alabilmiş birisi olarak söylüyorum, Türkiye'de dört dörtlük hizmet veren bir firma ne yazık ki yok ama natro, bu sektördeki en iyi firmalardan birisidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumlarda benzer konular devamlı açılıyor, size önerebileceğim natro ve isimtescil firmaları şahsen natro kullanıyorum birkaç yıldan fazla süredir birçok hosting ve domain satın aldım. 7/24 canlı destek durumu çok güzel hiç mağdur olmadım şimdilik, bana kalırsa natroyu dene.
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
natroyu çok iyi inceleyen biri olarak söylüyorum Türkiye'de Natroyu tek geçerim altyapısıyla bence türkiyenin en iyi firması
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro sunucularinin olduğu odalara yangin deprem güç kaynağı vb birçok detayi sitesinde paylaşabilen Türkiye de nadir firmalardan dır. Yurt dışında sunucu kiralayip sunucularının nerede olduğunu bilmeyip hosting işine girenlere cok itibar etmeyin. Natro harika mi hayır mesela sunucu tepkime süreleri düşük en basit yedekleme işini bile standart hale getiremediler teknik destek ilgisiz ama birkac mailden sonra cok farkli sorunlara profesyonel çözüm üretirler tavsiye ederim ayrica kebirhost da iyidir ilgi yonunden cok iyidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Natro ile çalışmadım ama çalışan arkadaşlarımız oldu hiçte memnun değillerdi yavaşlık olsun kendi geliştirdikleri özel sistemin basitliği olsun vs. ama kendi adıma bir şey diyemem. Profesyonel açıdan oldukça sağlam ve kaliteli görünsede dış görünüşede aldanmamak gerekiyor benim en beğendiğim firma hosting konusunda guzel.net.tr domain konusunda ise isimtescil'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Natroyla 6 ayı aşkın çalıştım ve memnun değilim. Tavsiye etmiyorum, çökme, yavaşlama bol bol uğraşıyorsunuz. Parayı geri almak için o kadar çaba verdik ki anlatamam. Sıkıntı bundan sonra yanından bile geçmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Ben hiç çalışmadım ama bi arkadaşım çok memnun, bi arkadaşım hiç memnun değil.