lostyazilim
tr.link

Ne bu çektiğim Google'dan

19 Mesajlar 1.634 Okunma
lstbozum
tr.link

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Bana hiç ilgi çekici ve bilgilendirici gelmedi.

WordPress Admin Paneli Girişindeki Hata Bilgilendirmelerini Kapatma

Bu yazıya nedir acaba ilk defa duydum diyerek girdim. Meğerse wp-login.php giriş formunu düzenlemeyi yazıyormuş.

Birde böyle bir kod var. Kopyala-yapıştır şeklinde. Nereden anladım ?

add_filter(‘login_errors’, create_function(‘$a’, “return null;”));

İtalik tırnak işaretlerinden hemen anlaşılıyor. Bu kodu temasına yapıştıranın sitesi sorun çıkartır.

add_filter('login_errors', create_function('$a', "return null;"));

Böyle olmalı. İtalik tırnak işaretleri sorun çıkartır.

Şunu söyleyeyim. Özgün yazı girmek, günde bol bol içerik oluşturmak vs insanların sitenizi bulup vakit geçirmesi için yeterli değildir.

100 tane yazı yazmak yerine bir konuyu tüm detaylarıyla anlatan, insanlara faydalı bir içerik oluşturmak daha yararlı olur. Hele ki ben bu kodu functions.php dosyama yapıştırıp sonucu görseydim ömür boyu bir daha girmezdim siteye.

wmaraci
reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

ceqyat adlı üyeden alıntı

Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.

2 link çıkartın hocamve linkleri renklendirmeyin. makalelerinizde de H3 etiketi bir işe yaramaz aksine daha kötü olur (düzen). Makalelerinizi kesinlikle 200-300 kelimenin altında yazmayın onun aşağısındakiler çöp. makalelerinizde giriş gelişme socuç şeklinde yazın. ve başlık H1 giriş H2 gelişmede H3 ve h4 kullanın sonucta H5 ve H6 kullanın emin olun ki etkisi 1 hafta içerisinde fark edeceksinizdir ;)

O kadar etiket kullanılacak tür de şeyler yazmıyorum ki. Örnek yazının başlığı C# ToString metodu. Zaten başlık h1 olarak yazılıyor temanın yapısı gereği. Ee ilk paragrafta giriş yapıyorum orada bir link veriyorum ve anahtar kelimeyi kullanıyorum. Daha sonra ToString Metodu nasıl kullanılır diye bir başlık atıyorum onuda h3 içine alıyordum. Ondan sonra başka atılacak başlık varsa atıyordum. Onun dışında h4 h5 h6 nasıl kullanabilirim ki :)

Ek Olarak:

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Bana hiç ilgi çekici ve bilgilendirici gelmedi.

WordPress Admin Paneli Girişindeki Hata Bilgilendirmelerini Kapatma

Bu yazıya nedir acaba ilk defa duydum diyerek girdim. Meğerse wp-login.php giriş formunu düzenlemeyi yazıyormuş.

Birde böyle bir kod var. Kopyala-yapıştır şeklinde. Nereden anladım ?

add_filter(‘login_errors’, create_function(‘$a’, “return null;”));

İtalik tırnak işaretlerinden hemen anlaşılıyor. Bu kodu temasına yapıştıranın sitesi sorun çıkartır.

add_filter('login_errors', create_function('$a', "return null;"));

Böyle olmalı. İtalik tırnak işaretleri sorun çıkartır.

Şunu söyleyeyim. Özgün yazı girmek, günde bol bol içerik oluşturmak vs insanların sitenizi bulup vakit geçirmesi için yeterli değildir.

100 tane yazı yazmak yerine bir konuyu tüm detaylarıyla anlatan, insanlara faydalı bir içerik oluşturmak daha yararlı olur. Hele ki ben bu kodu functions.php dosyama yapıştırıp sonucu görseydim ömür boyu bir daha girmezdim siteye.

:) Haklısınız benim eski sitemdeki yazıları buraya aktardım ve onları değiştirmedim bir şey olmaz diye. Ama eski sitemin indeksleri silindi bu yüzden özgünlük açısından sıkıntı yok. Sadece bir yazı yüzünden bilgilendirici gelmedi diyemezsiniz :)

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Bu soruyu sormanız hata. Basit bir matematik ile çözebilirsiniz. Buyrun formül; Detaylı konuşmak isterseniz özelden yazabilirsiniz :) 5 aylık kişisel blog sitem var, 300-500 hiti var.

X kişisi arama motorlarını kullanıp xyz hakkında araştırma yapar. Eğer siz sitenizde xyz hakkında yazı yazıp paylaşmışsanız, bu googlede sıralamada T değerini alacaktır. T = 1'den 10000... lere kadar giden bir sayı. T değeriniz sitenizin kalitesi, içerik kaliteniz, ve rekabete bağlı olarak google tarafından belirlenir ve arama sonuçlarında T sırada olursunuz. X kişisi T sırada olan yazınıza tıkladığı zaman sitenize +1 hit gelmiş olur. Bu işlemi 100 kişi yaparsa +100 hit olur. Ne kadar çok kişi bu işlemi yaparsa o kadar çok hitiniz olur.
emre7

kişi bu mesajı beğendi.

Webdanismanlikc Webdanismanlikc www.webaski.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 177 / 237
  • Ticaret 89, (%98)
vala hocam bu yani seo ya etkisini istiyorsanız makalelerinizin makale kelimelerini artıracaksınız ve H etiketlerinin hepsini kullanacaksınız :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

vala hocam bu yani seo ya etkisini istiyorsanız makalelerinizin makale kelimelerini artıracaksınız ve H etiketlerinin hepsini kullanacaksınız :)

H etiketlerinin hepsini kullanan site görmedim daha :)

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 08.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 177 / 237
  • Ticaret 89, (%98)
H etiketleri hiyerarşik yapıda olmalıdır hocam mesela h1 den önce h2 veya h3 ten önce h5 olmamalıdır. yani demek istediğim siz makalelerinzde h2 kullanmadan h3 kullanmışssınız.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

H etiketleri hiyerarşik yapıda olmalıdır hocam mesela h1 den önce h2 veya h3 ten önce h5 olmamalıdır. yani demek istediğim siz makalelerinzde h2 kullanmadan h3 kullanmışssınız.

Anladım hocam artık bunu yapacağım inşallah yararı olur. Ama tahminim yazı başlığı h1 kendi atacağım h2 ve h3 dışında, h4, h5, h6 olanları yazamam çoğu yazımda.

• Üyelik 08.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 177 / 237
  • Ticaret 89, (%98)
kesinlikle yararı olur anahtar kelimeni seç ve sıra bulucudan 1 hafta takip et :)

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

kesinlikle yararı olur anahtar kelimeni seç ve sıra bulucudan 1 hafta takip et :)

Zaten bir hafta 7 gün benim yazıların indekslenmesi 1-2 gün buluyor. 5 gün de ne olursa takip ederim :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al