ceqyat adlı üyeden alıntı
Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.
ceqyat adlı üyeden alıntı
2 link çıkartın hocamve linkleri renklendirmeyin. makalelerinizde de H3 etiketi bir işe yaramaz aksine daha kötü olur (düzen). Makalelerinizi kesinlikle 200-300 kelimenin altında yazmayın onun aşağısındakiler çöp. makalelerinizde giriş gelişme socuç şeklinde yazın. ve başlık H1 giriş H2 gelişmede H3 ve h4 kullanın sonucta H5 ve H6 kullanın emin olun ki etkisi 1 hafta içerisinde fark edeceksinizdir ;)
O kadar etiket kullanılacak tür de şeyler yazmıyorum ki. Örnek yazının başlığı C# ToString metodu. Zaten başlık h1 olarak yazılıyor temanın yapısı gereği. Ee ilk paragrafta giriş yapıyorum orada bir link veriyorum ve anahtar kelimeyi kullanıyorum. Daha sonra ToString Metodu nasıl kullanılır diye bir başlık atıyorum onuda h3 içine alıyordum. Ondan sonra başka atılacak başlık varsa atıyordum. Onun dışında h4 h5 h6 nasıl kullanabilirim ki :)
Ek Olarak:
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Bana hiç ilgi çekici ve bilgilendirici gelmedi.
WordPress Admin Paneli Girişindeki Hata Bilgilendirmelerini Kapatma
Bu yazıya nedir acaba ilk defa duydum diyerek girdim. Meğerse wp-login.php giriş formunu düzenlemeyi yazıyormuş.
Birde böyle bir kod var. Kopyala-yapıştır şeklinde. Nereden anladım ?
add_filter(‘login_errors’, create_function(‘$a’, “return null;”));
İtalik tırnak işaretlerinden hemen anlaşılıyor. Bu kodu temasına yapıştıranın sitesi sorun çıkartır.
add_filter('login_errors', create_function('$a', "return null;"));
Böyle olmalı. İtalik tırnak işaretleri sorun çıkartır.
Şunu söyleyeyim. Özgün yazı girmek, günde bol bol içerik oluşturmak vs insanların sitenizi bulup vakit geçirmesi için yeterli değildir.
100 tane yazı yazmak yerine bir konuyu tüm detaylarıyla anlatan, insanlara faydalı bir içerik oluşturmak daha yararlı olur. Hele ki ben bu kodu functions.php dosyama yapıştırıp sonucu görseydim ömür boyu bir daha girmezdim siteye.
:) Haklısınız benim eski sitemdeki yazıları buraya aktardım ve onları değiştirmedim bir şey olmaz diye. Ama eski sitemin indeksleri silindi bu yüzden özgünlük açısından sıkıntı yok. Sadece bir yazı yüzünden bilgilendirici gelmedi diyemezsiniz :)