Merhaba değerli wmaracı sakinleri.
Yaptığım bir kaç küçük araştırma sonucunda iki farklı web sitesinin tutacağı kanaatindeyim. Ha bu siteleri kendim niye açmadığımı merak edebilirsiniz. Hali hazırda blogum var ve ona bile fazla vakit ayıramıyorum. Hem ayıracak vaktim olsa bütçem yok. Bu yüzden ben de birilerine faydalı olmak adına bu fikirlerimi açıkça sizlerle paylaşmak istedim.
1.sitemiz hayvanlaralemi.net domaini üzerine düşündüğüm bir niche, nitçe (yazılışını hep unutuyorum bunun) blog. Hedef kitlesi ise öğrenciler. Börtü böcekten tutun da, binbir çeşit balık türlerine kadar detaylı bilgiler içeren kapsamlı bir site. Bir nevi hayvan ansiklopedisi de diyebiliriz.
2.site animasyon filmler
Bunun için bir domain düşünmedim ama sadece animasyon filmlerin yer aldığı yine kapsamlı bir site düşünün. Bu bir film izleme sitesi, ancak diğer sitelerden farkı aynı zamanda bir blog. Yani en iyi animasyon filmler listesi şeklinde bir liste hazırlayıp, izleme linkleri de yine site içinde film adreslerine yönlendirilecek şekilde olacak. Böylece hem filmin kendisinden hem de girilen makaleler ile güzel bir organik trafik sağlanabilir. Sadece blog olarak açılsa bile tutacağını düşünüyorum aslında. Vizyona girecekler, girenler, en çok izlenenler Vs. Oldukça fazla içerik girilerek güzel bir site yapılabilir diye düşünüyorum.
Neyse söyleyeceklerim bu kadar. Umarım birilerine faydalı olur.