lostyazilim
tr.link

Ne yaptıysam çıkamadım. Konu tabi ki de tam spam!

19 Mesajlar 2.231 Okunma
acebozum
tr.link

agrisinaiyigelen agrisinaiyigelen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
sorun hala devam ediyorrr :(

Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

ugurcx adlı üyeden alıntı

Site tamamen spam dan arinmissa iceriklerin hepsini al siteyi kapat ve baska bir site acip oradan devam et

Arkadaşın dediği şekilde yapmanız halinde sorununuz kalmayacaktır. Bende de 3-4 yıl önce benzer bir sorun oluşmuştu. Diğer sitenizdeki içerikleri yeni sitenizde güncel içeriklerin arasına yavaş yavaş dâhil edin. (Emin olun spam olmaz) Tam spam yemiş bir sitenin sahibi değişmeden, google'ın bakış açısı değişmiyor. Kendinizi yıpratmanıza hiç gerek yok. Bende sizin gibi çok sayıda e-posta gönderdim. Google hakkında şikâyetler oluşturdum, bloglar açtım. Ancak nafile oldu.

Sitenizin cache'i bile çıkmıyor. Bakın bu da benim şu anda elimde olmayan fakat 3-4 yıl önce spam yiyen web sitem. Düşünün hala cache almamış. Buradan sorgulayın benim eski sitemi. Hala banlı gözüküyor. :) Yeniden başlayın.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
sorueki

hocam yanıt için teşekkürler. Ancak siteyi terketmek benim için bir çözüm değil. başka bir yolu olmalı

Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.

loadmaster loadmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
kullanım koşulları, hakkımızda ve gizlilik politikası makalelerinizde spam olacak kadar çok sitenizin ismi kullanılmış.
search tools dan HTML kontrol ettiğinizde tekrar eden etiketler yada sayfa uyarısı var mı ?
agrisinaiyigelen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

loadmaster adlı üyeden alıntı

kullanım koşulları, hakkımızda ve gizlilik politikası makalelerinizde spam olacak kadar çok sitenizin ismi kullanılmış.
search tools dan HTML kontrol ettiğinizde tekrar eden etiketler yada sayfa uyarısı var mı ?

Merhaba hocam şuan bu şekilde. iki gün önce daha fazlaydı. Değiştirmeler falan yaptım. Her şeyi güncelledim. Düştü. Hala da düşmeye devam eder diye düşünüyorum. etiketleri ve kategorileri de spama neden olmasın diye noindex yaptım.

• Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
burası çok önemli, temizleyiniz. hatta url değiştirmeden tekrar yazın.
unutmayın manuel ceza google yetkilisinin bizzat incelemesidir.
ücretli alınan backlinkleri kaldırın, link çöplüğüne dönen sitelerden back linkleri reddedin.
agrisinaiyigelen

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

burası çok önemli, temizleyiniz. hatta url değiştirmeden tekrar yazın.
unutmayın manuel ceza google yetkilisinin bizzat incelemesidir.
ücretli alınan backlinkleri kaldırın, link çöplüğüne dönen sitelerden back linkleri reddedin.

Hocam yanıtınız için öncelikle teşekkür ederim. Dün siz dedikten sonra bahsettiğiniz sayfaların içeriğindeki site ismini kaldırdım. Baya azaltmalar yaptım. Ücretli backlinkleri kaldıralım. Link verdim sattım yani. Ve bir anlaşma yapıldı. Ancak nofollow orası. sorun olacağını düşünmüyorum. Tanımadığım sitelerden gelen bağlntıları da reddettim. disawow aracından. başka ne önerirsiniz?

• Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
birde google web masters forum var türkçe, gönüllü google uzmanları ücretsiz inceleme yapıyorlar, URL yapınızı ve sitenizi birde onlar incelesin. arama motorlarını aldatmaya yönelik kelime ve url yapınız olabilir
agrisinaiyigelen

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

birde google web masters forum var türkçe, gönüllü google uzmanları ücretsiz inceleme yapıyorlar, URL yapınızı ve sitenizi birde onlar incelesin. arama motorlarını aldatmaya yönelik kelime ve url yapınız olabilir

konuyu 15 gün önce 3 defa oraya taşıdım. Pek bir şey söyleyemiyorlar. Verdikleri bir kaç öneriyi de siteye uygulayıp düzelttim. Burda paylaştığım belgeleri ordada paylaştım. söyledkleri bir kaç kelime tekrarlaması neden olur nasıl geçer? gibi kalıpların çoğunluğu oldu. Bende bunun üzerine tüm tekrar eden url leri ve başlıkları değiştirdim. biraz daha kullanıcı tarzı yaptık.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al