-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorun hala devam ediyorrr :(
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorueki
hocam yanıt için teşekkürler. Ancak siteyi terketmek benim için bir çözüm değil. başka bir yolu olmalı
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kullanım koşulları, hakkımızda ve gizlilik politikası makalelerinizde spam olacak kadar çok sitenizin ismi kullanılmış.
search tools dan HTML kontrol ettiğinizde tekrar eden etiketler yada sayfa uyarısı var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
loadmaster adlı üyeden alıntı
kullanım koşulları, hakkımızda ve gizlilik politikası makalelerinizde spam olacak kadar çok sitenizin ismi kullanılmış.
search tools dan HTML kontrol ettiğinizde tekrar eden etiketler yada sayfa uyarısı var mı ?
Merhaba hocam şuan bu şekilde. iki gün önce daha fazlaydı. Değiştirmeler falan yaptım. Her şeyi güncelledim. Düştü. Hala da düşmeye devam eder diye düşünüyorum. etiketleri ve kategorileri de spama neden olmasın diye noindex yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
burası çok önemli, temizleyiniz. hatta url değiştirmeden tekrar yazın.
unutmayın manuel ceza google yetkilisinin bizzat incelemesidir.
ücretli alınan backlinkleri kaldırın, link çöplüğüne dönen sitelerden back linkleri reddedin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burası çok önemli, temizleyiniz. hatta url değiştirmeden tekrar yazın.
unutmayın manuel ceza google yetkilisinin bizzat incelemesidir.
ücretli alınan backlinkleri kaldırın, link çöplüğüne dönen sitelerden back linkleri reddedin.
Hocam yanıtınız için öncelikle teşekkür ederim. Dün siz dedikten sonra bahsettiğiniz sayfaların içeriğindeki site ismini kaldırdım. Baya azaltmalar yaptım. Ücretli backlinkleri kaldıralım. Link verdim sattım yani. Ve bir anlaşma yapıldı. Ancak nofollow orası. sorun olacağını düşünmüyorum. Tanımadığım sitelerden gelen bağlntıları da reddettim. disawow aracından. başka ne önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
birde google web masters forum var türkçe, gönüllü google uzmanları ücretsiz inceleme yapıyorlar, URL yapınızı ve sitenizi birde onlar incelesin. arama motorlarını aldatmaya yönelik kelime ve url yapınız olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birde google web masters forum var türkçe, gönüllü google uzmanları ücretsiz inceleme yapıyorlar, URL yapınızı ve sitenizi birde onlar incelesin. arama motorlarını aldatmaya yönelik kelime ve url yapınız olabilir
konuyu 15 gün önce 3 defa oraya taşıdım. Pek bir şey söyleyemiyorlar. Verdikleri bir kaç öneriyi de siteye uygulayıp düzelttim. Burda paylaştığım belgeleri ordada paylaştım. söyledkleri bir kaç kelime tekrarlaması neden olur nasıl geçer? gibi kalıpların çoğunluğu oldu. Bende bunun üzerine tüm tekrar eden url leri ve başlıkları değiştirdim. biraz daha kullanıcı tarzı yaptık.