-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhabalar
adsenseden anlamadığım bir sekilde banlandım arkadaslar
vineturkiye.co adlı vine izleme sitem için nereden reklam almalıyım konuları ıncelıyorum bır yere varamıyorum
gunluk ortalama 500 hitim oluyor(hergun artmakta)
wordego dan aldım gittigidiyor reklamını yayınlıyor gittigidiyordan reklamı alıp kendım yayınlasam daha mantıklı sanki
gosterım bazlı tıklama bazlı nereden reklam alabılırım acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
firmayı arastırdımda cok konu acılmıs forumlarda dogru sayım yapmıyor az odeme yapıyor dıye
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
onaylı hesabım var olmadı bır denıyeyım sağolasın önerin için
NeonHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
NeonHaber CEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam yakında kurumsal bir reklam platformu açmayı düşünüyorum 12 kişilik ekibim ile adsense kadar para vericeğiz. %10 kaar oranımız olacak :) bakalım takipte kalın bence son 1 ay var açılmasına
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
oyle uzun sure kullanmadım
3 gunmu ne kullandım hocam istatistiklere baktım suan
5k gosterim 700 ziyaretci diyor 0.14 tl para dıyor ki kaldırmamın sebebıde suan gıttıgıdıyor reklamını gosterıyor reklam degismiyor hep aynısı duruyordu orayla ortak pay alacagıma dırek gıttıgıdıyordan reklam alırım daha mantıklı geldi diye kaldırdım
Ek Olarak:
NeonHaber adlı üyeden alıntı
Hocam yakında kurumsal bir reklam platformu açmayı düşünüyorum 12 kişilik ekibim ile adsense kadar para vericeğiz. %10 kaar oranımız olacak :) bakalım takipte kalın bence son 1 ay var açılmasına
inş hocam bekliyoruz böyle birşey :) gösterimi falan iyi saysın ödemelerde sıkıntı cıkarmasın yeter zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Gitti gidiyorun reklam içerikleri nasıl ayrıca aynı soruyu bu firma için de cevaplarsanız sevinirim. Çünkü sizin gibi aynı durumda olan bir sürü kişi var benim başvuruma cevap gelmedi mesela aylar geçmesine rağmen.
gittigidiyorun reklam içeriği belli kendi kampanyalarını yayınlıyor daha once gezdıgınız urunlerı gosterıyor falan o sekilde reklamlar yani 1 yere eklersin 2 yere eklersin daha fazlasında bayar çünkü aynı şeyler oluyor genelde