Teşekkürler hocam tavsiyeniz ve yorumunuz için
Ek Olarak:
crookersss adlı üyeden alıntı
Hocam sitenizi beğendim belli emek harcanmış. Ama iki tane yazı geçerken beklemekten sıkıldım resmen çok yavaş siteniz.
Sanırım anlık birşeydi şuan normal :)
İnşallah daha iyi yerlere gelicek hocam , anlık birşeydir o yavaşlık
Ek Olarak:
Drstop75 adlı üyeden alıntı
İlk açılan sitelerde 5-10 kişi gelirse dua edilir dostum :)
Tema filan güzel ama şu reklam alanı artık çok eskidi onu kaldır en azından boş olsun orası reklam gelince doldurursun :)
Onun yerine başka ne konulur ki hocam :) yorumunuz için teşekkürler :)
Ek Olarak:
Sadece kendi bloguma yazıyorum hocam yazar olarak çalışmayı düşünmüyorum teşekkürler
Ek Olarak:
blogdoktoru adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bıkıp usanmadan yazmayı sürdür ve yazılarını sosyal medya platformlarında da paylaş. Daha yolun başındasın, bir kaç ay sonra, yazıların da beğenilirse, okuyucu kitlende artış kendiliğinden olacaktır.
Sosyal medyayı ve imleme sitelerini kullanıyorum hocam fakat facebook sayfam az kişi olduğundan ordan fazla kişi gelmiyor genelde teitterden biraz okuyucu topluyorum. Yorumunuz için teşekkürler
Ek Olarak:
Bende öyle yapıyorum hocam
Ek Olarak:
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Başka bloglara gir ne yapmışlarda hit almışlar bir bak. Hatta bazı bloglarda kaç defa konunun görüntülendiği bile yazıyor. O tarz yani merak edilen konulara yönel.
Başlıklar'ın üzerine biraz daha düşmelisin bence. İnanıyorsan başarırsın yerine başarı olmak için gerekli nitelikler de başarının yolları de. Sen kullanıcı yani okur olsan google da nasıl ararsan o şekilde başlıkları ve tagları belirle.
Tasarım gayet hoş fakat kategorilerini düzgün belirle.
Yorumunuzu değerlendiricem hocam fakat kategori kısmını anlamadım açıklarmısınız
Ek Olarak:
Merkur adlı üyeden alıntı
başkası olma kendin ol.
böyle çok daha güzelsin.
ya gel bana sahici sahici,
ya da anca gidersin. (tarkan) :)
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol (mevlana)