lostyazilim
tr.link

onedio başarısı

24 Mesajlar 3.940 Okunma
acebozum
tr.link

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Onedio'nun başarısı 250.000 $ yatırımda gizli. Başka birşey değil. Sahibinin röportajı var. Kendisi birkaç iş batırmış bir mühendis. En son 250.000 $ yatırım bulunca haliyle dönüyor köşeyi.

elektronikssl
webimgo

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
MUAZZAM bir sermaye kondu ortaya onedio için. farklı dillerde de yayınları mevcut. örn : onedio.ru

küçük çaplı birilerinin yapabileceği yada altından kalkabileceği bir şey değil bu.

Google'de onedio diye yazdığımda ilk sırada çıkmadıgı zamanlarda , Twitter hesabından aylık 1 milyon sayfa görüntülemesi aldıklarıını söylemişlerdi. Düşünün artık reklam için ayrılan parayı. ( Sadece reklamla Aylık 1M sayfa görüntülemesi )

Hayalinizi süsleyen şeyin altında maalesef para yatıyor.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

ArsYazar1 ArsYazar1 Kimlik Onayı Bekliyor Kimlik Onayı
  • Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

Turkiyeli adlı üyeden alıntı

Onedio gibi demişsinde onlarda hazır script kullanıyor bizde. Pilliblog.com incelemeni tavsiye ederim.ileride makale başına odeme geçeciz.o nedio beleş adam çalıştırıp ekmeği yiyor biz emekçi adamız onlar kapitalist 😁

Günlük ziyaretiniz 6K . Yani günümüzün yeni trendi etkileşim. Bunu en iyi youtube kullanıyor.

Dediğiniz gibi onlar gerçekten kapitalist. Bedava emekle başarılarını katlıyorlar. Açıkcası bende çok düşündüm nasıl bir sistemle yazarın hakkını teslim ederek bir etkileşim sistemi kurarım diye..

Aslında bu konuda benim ilerleyen süreçte örnek alacağım nokta: tarihimizde yer alan safa kardeşler örneği. Bence bunu bir inceleyip örnek almanızı öneririm. "İhvanı Safa"
Ayrıca 18 YY Avrupa Ansikolopedileşmesi de farklı bir örnek.

Ödeme konusunda nasıl bir sistem takip edeceğinizi merak ediyorum. Özelden yazarsanız sevinirim. Öneri sunmaktan da mutluluk duyarım.

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Başarı :
Onedio = buzzfeed : Çoğu konular oradan alınıyor.
Büyük bir yatırım yaptıkları aşikar zaten.
Bu zamanda çoğumuz üşengeç olduğundan yazıdan daha çok görsele önem veriyoruz.Bunu kullanan onedio görsellerle olayları ve konuları açıklıyor..Bunu da buzzfeed'den görerek yaptı zaten.
En büyük etkenlerden biri'de sosyal medyayı iyi kullanması..Hitin çoğu sosyal medya üzerinden geldiğini düşünürsek buna karşılık zaten siteye üye kayıt sistemini kullanarak takip sayısını arttırdı.

Milletin dikkatini çeken +18 ve benzeri içerikler paylaşılıp hit çekiliyor.Bunlar yine sapıklaştı yazılarıyla dolsa da millet meraktan giriyor zaten.
Bunun dışında elindeki sosyal medyaları kullanarak yeni bir çok hesap açıp onları da kasıyorlar..Ellerinde olanları iyi kullanmasını biliyorlar.

Tabi 250 bin dolarınız da olsa bunların hepsini bilseniz ve yapsanız da bu başarıyı elde etmek kolay değildir.Bunun yanında sağlam editörleriniz olsa bile..Elbet bir başarı yaparsınız ama bu kadarını ben yaparım diye garanti edemez.

Benim şahsi fikrim olarak adamlar işin yolunu bulmuş ve kazanıyorlar..Türkiye'de Buzzfeed gibi bir site yoktu oda olmuş oldu iyi oldu hoş oldu .

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al