-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar arada bir Onedio'da paylaşım yapıp kaynak olarak sitemi veriyorum daha öncede başıma gelmişti ama herhalde yapmazlar diyip boşvermiştim. Geçen gün bir içerik girdim içeriği girmeden önce onedio'ya eklenmiş mi bir baktım yoktu. İçeriği ekledim daha sonra baktığımda bu içerik var şeklinde bir bildirim gelmiş inceledim ve bir onedio editörünün içeriği girdiğini gördüm ben içeriği siteye ekledikten 10 dk sonra içeriği yazmış ne hikmetse birden aklına gelmiş.
Bu da böyle bir anımdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
İçeriğini onaylamadan kendi adına editleyip yazmış, seninde yazını geri çevirmiş galiba :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
kişisel düşüncelerim o site için olumsuz zaten Türk Türke destek olsun diye birşeyler yapıyırz kullanıyoruz fakat bir karşılık alamıyoruz o siteden 2 tane konu girdikten sonra buzzfeedin daha güzel olduğunu anladım ve zaten o site kişisel blogcuları sitesi gibi birşey içrik girip kaynak olarak kendi bloglarını veriyorlr üye kasıyorlar nasıl bukadar gelişti anlamıyorum
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar karşılıksız şekilde değil, hem paylaştığınız yazıdan backlink almak hem de paylaşımınızdan para kazanmak için biraz daha sabredin. Şu sözü edilen durum tam olarak böyleyse yazıklar olsun denir. Hoş, ben hala insanlar oraya neden içerik ekler anlayabilmiş değilim. Benim 1 milyonum olsaydı yaptığım işten herkes kazanırdı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
buduncu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%75)
bu fikir uzun süredir benim de aklımdaydı ama zamansızlıktan yapamamıştım. deneyip başarılı olanlar var mı yoksa editörler geri mi çeviriyor yazıları ?