-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı
Şu an sitem daha yeni olduğu için dönüşünün ne olduğunu pek takip etmedim ancak bunlar alt hazırlıklarım sadece. Hit'de tabi yükselme oldu hocam. Konu açmak acayip kolay. Hiç yapamıyorsanız en altta metin yazan yerde kendi sitendeki konunun url sini oraya yapıştır komple o içeriği çekiyor ve üstten kategorisini seç ve yayına gönder. Bu kadar hocam.
Sıkıntıda o ya benimkiler onaylandı yazıyor ama sadece benim profilimde gözüyor.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı
Hocam her eklediğin içerik anasayfada görünmüyor zaten. Benim bu içeriğim çok rağbet alınca anasayfada görünmeye başladı. Görüntülendikçe de daha çok okuma sayısı almaya başladı. Yani önemli olan ilginç konular ve ilgi çekici konular seçmen. Ben mesela 6 konu ekledim sadece bu konu ilgi çekti diğerleri 0 :)
Anladım teşekkürler. :)
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende çok haber ekledim onedio'ya, hatta anasayfada manşet bile olan var fakat ahım şahım hit gelmiyor maalesef, beklentilerimi karşılamadı açıkcası, önemli olan çok ilgi çekecek ve paylaşılacak konular bulmak, çünkü üyelerde kendi sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapıyor, düşünün 900000e yakın facebook takipçisi var. Bir taşla 100 kuş vurabilirsiniz, ben bir yazıma 29 paylaşım aldım mesela ama gelen giden yok :) ama hiç hit almasanız bile en önemlisi backlink almak, google amca bu linkleri görüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
pm alabilir miyim?
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok değil bundan 1-2 hafta önce arkadaşımızın biri onedio'ya içerik ekleyip göndermiş editörde kendisi adına editleyip paylaşmış arada böyle şeylerle karşılaşırsanız hiç şaşırmayın derim :)
FULL STACK WEB DEVELOPER
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nbrknk22 Hocam size bu konuda blog radikali önerebilirim. Zira bu konu hortlak 2014 te açılmış bir konu
2 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde sitemi ekledim trafik fena değil bence kullanılmalı.