-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ortada bir emek var güzelde yapmis kopisi falan filen beni ilgilendirmez neden bizim millet böyle ya anlamiyorum gercekte kendisi birsey yapamaz ama yapanada laf söyler!
Konuyu acan arkadas hic aldiris etmesin böyle yapa yapa kendini gelistirirsin bir bakmissin kendi tasarimi mükemmel sekilde olusturmussun hic kimse birden mükemmel tasarim hazirlamiyor adim adim olur bu isler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
güzel olmuş ücretsiz dağıtılırsa belki kullanan olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Farkındaysanız öylesine yapılmış belli yani can sıkıntısından yapılmış bir çalışma çalma felan bence öyle bir durum yok ortada az mantıklı düşünseniz zaten çalsaydı gidip wmaracı logosunu koymaz aynı şeyleri koymazdı temayı kendine göre düzenlerdi bence sadece cansıkıntısından böyle bir şey yapmış :D
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
keşke bu konuyu buraya açmasaydın buraya açmaya değecek bir konu değil *** a açsaydın daha yapıcı eleştiriler ve fikirler alabilirdin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu arkadaşlar ne saçmalıyor? Bende webrazzi ve sosyalmedya.co temalarinu tasarlamistim zamaninda o kadar çok arayan var bu temaları. Shiftdelete, webrazzi, webtekno gibi siteler her zaman bir adım ondr gidiyor tasarımda ve insanlarda olmuşken ya aynısı ya da benzeri olsun diyor. hocam benim fikrim temayı bitir lakin temaya kendinden bir şeyler kat ve satışa koy bloggerdan vazgeçmeyen çok güzel bir kitle var iyi bir fiyattan verirsen güzel şeyler çıkar diye düsünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum hepsini teker teker değerlendireceğim