lostyazilim
tr.link

Önerilerinize ihtiyacım var!

6 Mesajlar 574 Okunma
acebozum
tr.link

emreonural emreonural WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 33 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhabalar.
Bundan 4-5 ay önceye kadar web tasarım grafik ve seo işleri yapiyordum sonra dükkanımda cıkan sorunlardan dolayı pek ilgilenemedim. 2-3 gün önce bir girişimde bulundum. Bu girişimler hakkında sizlerden daha iyiye gidebilmek için öneri bekliyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
İşe 3 kuzen olarak başladık ve kendi aramızda dağılımlar yaptık.
*Birimiz için bir haber sitesi oluşturduk.
*Birimiz için ingilizce bir yaşam tarzı, makyaj, alışveriş gibi bayanların ilgileneceği bir blog sitesi açtık. (Şansa yakaladığımız domainde çok trend)
*Ben ise bir tane firma sitesine ve birtane forum sitesini üstlendim. Bunun yanı sıra kendime ait 3 tane eticaret sitesi ile ilgileniyorum.
Durumlar şu şekilde, ben ve haber sitesini yöneten kuzenim icin herhangi bir aksilik yok. Sadece önerilere ihtiyacımız var.
İngilizce site konusuna gelince kuzenim sadece turistlerin olduğu bi yerde calisarak ingilizcesini geliştiriyor. Gerci attigi ilk 3 yazı gayet iyiydi. Ayrıca forum sitesi için ortaklık düşünürüm.
Bize önerilerinizi sunarmısınız?

Şimdiden Allah hepinizden razı olsun

wmaraci
reklam

recepozturk recepozturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek TSK PİYADE KOMANDO
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 55 / 75
  • Ticaret 2, (%50)
Hocam girişiminizi tebrik ederim ama aklıma fikir gelmedi bende takipteyim :)

bymerdo bymerdo :D Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 45 / 61
  • Ticaret 9, (%100)
Bende girişimlerinizden dolayı tebrik ederim.Sizin gibi birden fazla site açıp başlamıştım yükseltmeye.Bunlar blog, film, forum sitesiydi.Birden fazla işle uğraşınca hiç birinde başarılı olamıyorsunuz , en azından ben hepsiyle birden ilgilenecek zaman bulamadım.Tavsiyem tek bir siteye odaklanıp onda gelişmeye çalışmanız olacaktır.Forum sitesiyle ilgili yazdığım tavsiyelere buradan ulaşabilirsiniz ; https://mertinal.net/forum-sitesi-acmak-isteyenlere-tavsiyeler/ .
Başarılar

• Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 33 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

recepozturk adlı üyeden alıntı

Hocam girişiminizi tebrik ederim ama aklıma fikir gelmedi bende takipteyim :)

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım ikimiz içinde güzel öneriler gelir :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 33 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

bymerdo adlı üyeden alıntı

Bende girişimlerinizden dolayı tebrik ederim.Sizin gibi birden fazla site açıp başlamıştım yükseltmeye.Bunlar blog, film, forum sitesiydi.Birden fazla işle uğraşınca hiç birinde başarılı olamıyorsunuz , en azından ben hepsiyle birden ilgilenecek zaman bulamadım.Tavsiyem tek bir siteye odaklanıp onda gelişmeye çalışmanız olacaktır.Forum sitesiyle ilgili yazdığım tavsiyelere buradan ulaşabilirsiniz ; https://mertinal.net/forum-sitesi-acmak-isteyenlere-tavsiyeler/ .
Başarılar

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Okuyacağım hocam tekrardan teşekkürler :)

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
önerim herkesin her site ile ilgilenmesi yönünde. siz haber sitesine haber ekleyebilir, yorum yapabilirsiniz. diğer kuzenler forumda sürekli aktif çalışabilir. içlerinden biri tutarsa diğer iki kişi açıkta kalmasın. 3 farklı gözle projelere bakarak eksikleri daha net görebilirsiniz. hem de sıkılmazsınız.

başarılar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al