blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Geçtiğimiz günlerde ONOFİS üzerinden Linux reseller hizmeti aldım.
10 GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
Sınırsız Alan Adı barındırma vs vs
Daha iyi yayın yapabilmek adına reseller aldım ve sadece tek bir site barındırıyorum. Wordpress altyapısını kullandığım bir haber sitem var ve son bir haftadır erişim problemi yaşıyordum.Bugün siteyi tamamen kapattılar.
Ve cevap şu;
"Yüksek ram ve işlemci kullandığınız için sistem sitenizin yayınını kapattı"
Varmı böyle birşey ya günlük tekil 3500 olan bir site için bu nedir böyle.Çözüme nasıl ulaşırım?Yardımcı olabilecek varmı?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Ram ve cpu kullanımının tekil Hitle alakası yoktur.
Wordpress zaten kendisi normal olarak çok cpu tuketmesinin disinda, kesinlikle kullandığınız tema bu duruma yol aaçıyor. Daha önce benim de başıma geldi, ya cache eklentileri kullanın ya da optimizasyonyyaptırın. Ya da kökten çözüm için temayı degistirin.
jancooth
Bilgi Paylaşmak İçindir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci, yazılım, web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress kullanmanız future arkadasın dedigi gibi cpu çok tüketir, fakat bi ara benimde yayınım durmustu. Hosting firmasi ile gorustugumde loglara baktıklarında aşırım RAM kullanımından dolayı kapatıldıgını söylediler. Daha sonra gereksiz olan eklentileri kaldırıp cahce eklentilerini kullanmaya basladım. Aynı zamanda ram kullanımına da müdahale edebiliyorlar. Siz bunun yükseltilmesi için talepte bulunabilirsiniz.
www.yasinkilickaya.com