-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Arkadaslar opencart modul ve duzenlemesinden kimse anlamiyor mu yoksa bana mi denk gelmiyor. normal de olsa herkes atlar opencart benden sorulur diye ticaret konusu acildimi bir donus bile yapilmaz. yokmu opencart modul ve duzenlemeleri yapabilecek kimse ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne gibi bir isteğiniz var
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
opencart işi pahalı bir iştir. zor olduğu için hemen herkes anlamaz opencart Türkiye destek sitesinden yardım alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne konuda destek istediğinizi PM atarmısınız .
Çocukluk Hayali Gerçekleştiren Webır =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Php,Java,C,C++,C# Geliştirici
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne konuda desteğe ihtiyacınız var yardımcı olmak isterim pm atarmısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Doğrudur modül yazabilen ve destek veren az kişi var.Zaten opencartta dünya kadar modül var her istediğinizi opencart.com dan ücretli ücretsiz alabilirsiniz.
Çok istisna projeniz için modül yazdırmanız gerekir ki yapanlarda var.Tek sıkıntısı bana göre çalıştığınız kişi size özel yaptığı modülü başka birine satabilir veya sizin projeye benzer birsey yapabilir.
Xml modülü ile ilgili bi kişiden destek alıp modülü göndermiştim aradan bir sene geçti modül warez sitelerde satılıyor kodları incelediğimde benim modül olduğunu gördüm.
Doğru adamı bulmak lazım.İngilizceniz varsa opencart.comdaki yabancı yazılımcılarla çalışın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acı gerçeği kabul edelim hemen her konuda olduğu gibi opencart konusunda da "işi bilen" kimse yok desek yeridir uzmanım diye ortaya atlayan çoğu kişi 2-3 eklenti veya tema Türkçeleştirip sallıyor.
Piyasadaki Opencart XML modüllerinin %99 u aşırma . En ufak bir sorunda " Sorun sizde" "Hosting desteklemiyor" Sıkı durun " Bu XML PHP tarafından desteklenmiyor" gibi cevap geliyor.
Eğer gerçekten pro. bir sorun varsa yabancı freelance forumlarında ilan verin Türkiyede 1000 USD istenen eklenti için 50-100 USD fiyat aldığım oldu.
Özetle:
Evet Türkiyede opencart bilen veya gerçekten işi yapabilecek kişi sayısı 5-10 kişi ancak vardır gerisi CTRL+C CTRL+V uzmanı o bile sorunlu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.Hizliisler.com