lostyazilim
tr.link

openload player vb playerlarin reklamlarini engelleme

15 Mesajlar 8.410 Okunma
acebozum
tr.link

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)

Panarogga adlı üyeden alıntı

ne kadar ücret verdiniz kimse bu arkadaş bizde alalım

50 lira verdim hocam, kullandığım yönteme bakınca biraz uğraş sonucu çözülecek bişey. Programlama vs kullanılmıyor.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
wmaraci
reklam

Full4KFilm Full4KFilm www.Full4KFilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek IT
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
valla hocam simdi benim para karsiligi beklmeden yaptigim bir is icin ziyaretcim daha fazla mutlu olsun diye'de 50'tl vermem isin dogrusu :)

ama nolur bi baba yigit yazilimci cikar insanlik adina buyuk birsey yapip kodu verirse ruslar daha fazla reklamlardan kazanamaz bizde onlara ambargo koymus oluruz :)

mahsnkzl mahsnkzl Yükleniyor.. Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 99 / 39
  • Ticaret 21, (%95)
openload playeri 2 reklam cıkmasını upload eden kişi ayarlıyor tek reklam cıkmasınıda onaylayabilir.
mesela filmizlemeliyim.com sitesinde openload 1 reklam cıkarıyor :D

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
ok.ru vk ve mail.ru lar için özel playerlar var istediğiniz kalitede her türlü cihazdan rahatça izleyebilirsiniz. Çoğunun ücretsizlerin de 3g mobil reklam açılıyor. Ancak premium alırsanız çıkmaz ve hite göre fiyat biçiyor. Mesela benim site anlık 300 ü görüyordu haftalık 25 tl istemişti.

Ek Olarak: ok.ru vk ve mail.ru lar için özel playerlar var istediğiniz kalitede her türlü cihazdan rahatça izleyebilirsiniz. Çoğunun ücretsizlerin de 3g mobil reklam açılıyor. Ancak premium alırsanız çıkmaz ve hite göre fiyat biçiyor. Mesela benim site anlık 300 ü görüyordu haftalık 25 tl istemişti.

daxab.com veya lidplay.com (Çok reklam var lidplayde) bakın orada dan yardım alabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Konu ile ilgili detaylı açıklama: https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/openload-reklami-kaldirma-yontemi-331055.html#post1876751

mahsnkzl adlı üyeden alıntı

openload playeri 2 reklam cıkmasını upload eden kişi ayarlıyor tek reklam cıkmasınıda onaylayabilir.
mesela filmizlemeliyim.com sitesinde openload 1 reklam cıkarıyor :D

Full4KFilm adlı üyeden alıntı

valla hocam simdi benim para karsiligi beklmeden yaptigim bir is icin ziyaretcim daha fazla mutlu olsun diye'de 50'tl vermem isin dogrusu :)

ama nolur bi baba yigit yazilimci cikar insanlik adina buyuk birsey yapip kodu verirse ruslar daha fazla reklamlardan kazanamaz bizde onlara ambargo koymus oluruz :)

Panarogga adlı üyeden alıntı

ne kadar ücret verdiniz kimse bu arkadaş bizde alalım

blanc41 adlı üyeden alıntı

film sitem var ve reklamsız paylaşım yapmaya özen gösteriyorum bunu bende merak ediyorum şuanlık ok.ru linklerini kullanıyorum fakat böyle birşey olursada daha hızlı paylaşımlar yapabilirim.
takipteyim

ilginciz adlı üyeden alıntı

ok.ru vk ve mail.ru lar için özel playerlar var istediğiniz kalitede her türlü cihazdan rahatça izleyebilirsiniz. Çoğunun ücretsizlerin de 3g mobil reklam açılıyor. Ancak premium alırsanız çıkmaz ve hite göre fiyat biçiyor. Mesela benim site anlık 300 ü görüyordu haftalık 25 tl istemişti.

Ek Olarak: ok.ru vk ve mail.ru lar için özel playerlar var istediğiniz kalitede her türlü cihazdan rahatça izleyebilirsiniz. Çoğunun ücretsizlerin de 3g mobil reklam açılıyor. Ancak premium alırsanız çıkmaz ve hite göre fiyat biçiyor. Mesela benim site anlık 300 ü görüyordu haftalık 25 tl istemişti.

daxab.com veya lidplay.com (Çok reklam var lidplayde) bakın orada dan yardım alabilirsiniz.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al