-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dört orjinal tema aldım sonrasında dördü de themeforesttan silindi. destek için attığım mesajlara bir ay sonra cevap geliyordu. o da gitmiş oldu. temalar elimde patladı. sonrasında null kullanmaya başladım şu ana kadar da bi sıkıntı yaşamadım yaklaşık 2 yıldır 20 den fazla projede kullandım. kullandığınız null temalar virüs içermedikçe sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. paranız varsa tabi orinal kullanın ama zaten kısıtlı bir bütçeniz varsa pes etmemeniz adına null kullanarak bir süre idare etmenizi öneririm arkadaşlar:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam merakımdan soruyorum, tr siteler ile hala uğraşmaya değer mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şimdi null temada virüs yoksa kullanın diyorsunuz
yusufgulsecen hocamda virüstotalda taransada illa kısa bir süre sonra siteye ya hacklink ekliyorlar yada kaçak tanıtım yazısı en iyisi orijinal tema alana kadar ücretsiz temayla takılmak.Aldığınız temalarda sanırım fazla satılmayan temalar olacakki yayından kaldırılıyor yoksa bende aldım kaçtane tema hepsi yayında hepside çok satanlardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şöyle düşünmek lazım onlarda 59 TL bizde 343 TL :) çünkü asgari ücrete baktığınızda bir fark yok. Türk Lirası dolara göre değersiz olduğundan pahalı yoksa çok uygun fiyatlarla satıyorlar ürünleri orada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
virus içermeyen yüzlerce null tema var iyi araştırın derim :) hali hazırda birçok web tasarım firması dahi bunları kullanıyor. tabi her zamn orjinali en iyisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
JimmyJoker abi sana bir sorum olacak (benim de aynı konuda bir sitem var) ancak pm atamıyorum. Nasıl iletişime geçerim seninle?
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma