Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhaba,
Otel tanıtımlarının yapıldığı bir script hazırlıyorum. Sadece tasarıma entegre etmek kaldı. Hazırladığım özellikleri ve satış için düşündüğüm fiyatı konuya yazacağım. Eklenmesini istediğiniz şeyler olursa, kafama yatanları, sistemi çok bozmayacak şeyleri ekleyebilirim.
- Genel ayarlar, sosyal ağ ayarları, ekstra ayarlar kısımları
- Hakkımızda ve SSS sayfasının düzenlenebilmesi için gerekli alanlar
- Kategori yönetimi
- Otel yönetimi ( oteller için ücretli üyelik sistemide hazırlandı )
- Her kategori ve otel için ayrı sef url, meta description ve meta keywords tanımlama imkanı
- Blog sistemi ile sadece otel tanıtım değil, turizm ile alakalı yazılarda yazabilir ve sitenizi güncel tutabilirsiniz.
- Reklam yönetimi ile sitedeki tüm reklam alanlarını sorunsuz bir şekilde yönetebilirsiniz. ( süresi biten reklamlar kırmızı görüntülenir )
- Ekstra ayarlar kısmından, footer yazısı, copyright yazısı, sayaç kodu ve ekstra meta kodları düzenlenebilir
#################################################################################
- Ziyaretçiler otel ekleyebiliyor, sizin onayınızdan sonra sitede yayına alınıyor.
- Ziyaretçiler otellere yorum yapabiliyor, beğen / beğenme butonları mevcut, ayrıca otelleri görüntülenme sayılarıda sisteme kaydediliyor.
- Gelişmiş arama sistemi mevcuttur
- Mükemmel SEF URL yapısı hazırlandı
- Ücretli listeleme için havale ile ödeme alabiliyorsunuz. Banka bilgilerinizi girebileceğiniz bir alan mevcut.
- Ziyaretçilerinde oteli ekledikten sonra ücreti gönderdiklerini belirtecekleri ödeme bildirim formu var.
Düşündüğüm fiyat v1 sürümü için -> 50 TL
Sizlerden ricam lütfen mutlaka olmalı dediğiniz özellikler varsa yazın. Ona göre gerekli işlemleri yapabilirim. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
NKara
Front end Developer, Seo smm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front end Developer, Seo smm
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
pm attım hocam. bakarmısın
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Etiket sistemi ve sayfalamalı galeri sistemide entegre edersen bir adet almayı düşünebilirim. Sistem bitince pm atarsan dediğim gibi ilk müşterin olabilirim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Web Proje danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demo görebilme şansımız var ise ben de düşünebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Web Programclığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kusura bakmayın ama bi scripti yazıp 50₺'ye satmak akıl karı değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bittiğinde görmek isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demo gorebılırmıyız acaba ? teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamir Bakım Web Yaz
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu kadar ucuza çalışmanızın bir turizm otel rehber scriptini bu kadar ucuza yazmanızın sebebi nedir ? Hayır zaten yapıyor olmanız bir muamma ikincisi elinde birşeyler bir başkasının sistemi varda onumu değiştirip sunacaksın tam anlamadım :S gerçek bir şekilde detaylı açıklama yaparsan sevinirim aksi takdirde şimdiden şikayette bulunurum şimdi ve ileride kimseyi dolandırma diye kusura bakma ama bende bir yazılımcı olarak en ucuz 500 tl gibi bir rakama basit bir firma scripti yazıyorum ekstra ve vs vs'ler hariç. konuya aydınlık getirmenizi rica ediyorum.
www.ahmettokmak.com