Twen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba
Bir web sitesi projesi oluşturdum
Domain, hosting, haber ajansı üyeliği ve https// sertifikası masrafı ve sorunu yok web sitesinde oyun haberleri, teknoloji, android oyunlar ve benzeri oyun dünyası ile ilgili içeriklerin oluşturulacağı bir web sayfası olacak karşılıklı fikir alışverişi ile daha etkin ve başarılı bir hale getirilebilir.
Web sitesi oluşturuldu fakat henüz google a tanıtılmadı
Adsense hesabı mevcut.
1000 e yakın aboneli youtube kanalı mevcut.
Yapılacak çalışmaya ortak olmak ve destek vermek isteyenleri bekliyorum.
Projeye en fazla 2 kişi ortak arıyorum
%33.33
Olarak herkesin eşit payda olacağı bir web sitesi olacak ve gelir bu şekilde paylaşılacak ortak olmak isteyenleri bekliyorum. Bana
Whatsapp dan ulaşabilirsiniz. 05453564443
Mevlana'nın “Sen yürümeye başlayınca yol kendiliğinden görünür” sözünü hatırlatıyorum.
ilgilenen herkese teşekkürler.
Vize hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar sitenize günlük giren ortalama kişi sayısı nedir ? Ayrıca ortaklarınızın ne gibi sorumlulukları olacak belirtirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
merhaba haber ajansı üyeliğide mi alındı, hepsi mi hazır tam anlayamadık, eğer öyle ise bizlere ihtiyaç hangi anlamda var. tam arayışınız yazılım bilen mi vs.. örneğin ben sosyal medyada sağlamam, aklınıza gelen her türlü sosyal medyada çok sağlam hesaplarım var, 2 tane haber sitem var bu tarz biri işe yarar mı? ortaklık olacaka resmi olacak mı? noterden vs?yoksa iş biraz zor olur. herkese iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Twen adlı üyeden alıntı
Henüz site yapımı devam ediyor ortak olan arkadaş sitede içerik özgünleştirecek farklı fikirleri varsa hayata geçirilecek siteye şu anda hiçbir masraf yapılmasına gerek yok bu yüzde projeye destek verip bu projenin başarılı olması için çalışacak ortaklara ihtiyacım var bu gibi işleri 1 kişinin yapmasından sa 3 kişi birden daha kordineli ve planlı çalışmanın başarı getireceğini düşünüyorum.
pm gönderildi
1 kişi bu mesajı beğendi.