Selam arkdaşlar bu aralar çok sıkışık durumdayım keredi borçlarımı bu bahsettiğim site sayesinde ödüyorum fakat her han satışa çıkarabilirim çünkü karta olan çizgiyi açtık inş satmam ama bir sıkıntı olursa satıcam yani oda var kısaca durumum bu aralar zor :)
neyse siteden bir özet evrelim
site adreasimi şimdilik söylemiyorum satışa çıkarırsam o anda alacak kişiye pm olarak veririm
özet,
Domain Yaşı 1 yıl 4 ay
Google Indexi 12.900
Google Görsel Indexi 14.100
Yandex Indexi 7.177
Oyun Sayısı 6615
Site Lokasyonu Türkiye her ay siteye 64 tl ödüyorum site vps sunucuda barınıyor,
şimdilik bunları yazabildim. siteden kazandığım aylık sürekli değişiyor fakat en az aldığım miktar örneğin bu ay 350 civarı aldım evvelden her ay 600 700 arası alıyordum doğruyu söylemek gerekirse ek olarak 1000 tl bile aldığım oldu. fakat siteye hiç bir çalışma yaptırmadım bir kez oda bu forumda bir arkadaş yaptı ismi saklı ama site tam tersi daha beter düştü kısaca işin uzmanını bulamadım yani yabancı siteler ile seo çalışanını,
sitenin günlük geliri bazen 10 bazen 15 bazen 20 bazen 25 bazen düşüş olunca direk 5 , 7 tl ama genelde 10 20 arası değişiyor sürekli hit değişiyor,
örneğin 800 hit geliyor tık ve tbm ye bağlı olaydı yani 500 hit de olsa tık ve tbm oranı değiştiği zaman, gelir artıyor,
kısaca sizce bu site aylık 350 tl geliri olaran site ne kadar eder teşekkürler.
Not: adsense hesabı bana ait değildir arkadaşlar bir arkadaş ile anlaşıp öyle alıyorum ayrıca sitede ki Script ' te bana 700 tl yapıldı. satacağım zaman alacak kişinin reklam kodlarını ekler test yaparız.