lostyazilim

oyunhaberleri.org Domaini ile ne yapılabilir?

4 Mesajlar 531 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Merhaba arkadaşlar. oyunhaberleri.org domainini 2 hafta önce aldım. oyun kategorisinde baya önemli bir domain oldugunu düşünüyorum. Birde site kurdum ancak işler pek istediğim gibi gitmiyor. Satmaya çalıştım satamadım da. Bana neler önerirsiniz? Bu domain ile neler yapılabilir? önerilerinizi bekliyorum

wmaraci
reklam

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Şahsi görüşüm olarak domain gerçekten iş görebilecek bir domaindir.
Bende olsaydı büyükçe bir bölümünde çıkacak olan yeni oyunlara ait geri sayım sayaçları eklerdim. Akabinde site içinde ise birkaç youtuber ile görüşerek, onlarında izinleri ve hatta birliktelikleri ile birlikte oyun incelemelerine ağırlık veren bir bölümü de akabinde eklerdim.
Bununla beraber dile getirmekte fayda var ki yalnızca haber ile olabilecek bir şey değildir oyun.. Ama verdiğim örnekler dışında özgün olarak girdiğiniz ve oyunlar hakkında "gerçekten" işe yarar yazılı metinler de dikkat çekecektir.

SefaCanDemir SefaCanDemir Front-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 234 / 472
  • Ticaret 12, (%100)
Temanızı daha da genişletin. Benim de aynı sektörde sitem var. 2 hafta geçmiş henüz 2 hafta da bir şey bekleyemezsiniz. Tema konusunda sitemi ve ileri gelen oyun haberleri paylaşan siteleri iyi inceleyin. Ana Sayfanızda her kategorinizden en az 3 yazı bulunsun derim.

sefacandemir.com.tr

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
MertTpz Hocam teşekkürler yorumun için. Çıkacak oyunlar ve çıkış tarihleri, oyunların incelemeleri ve oyunların sistem gereksinimleir üzerine makalelerim bulunuyor. Hepsi %100 özgün. Youtuberlar ile anlaşma yapmak ise mümkün değil. Hepsi peşin para istiyor :)
ironsoft hocam site 1 aylık ve 81 adet %100 özgün paylaşım var. Domain ise 2 haftalık. Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al