-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkdaşlar bir android sitem var ilk açtığım zamanlar çok büyük bir hevesle açmıştım genelde hep özgün yazı giriyorum bazen canım sıkkın oluyor yada yazı yazmak istemiyorum o yüzden alıntı yapıyorum onun dışında sitem genelde özgün en güncel haberleri yayınlıyorum tema melodi video fotoğraf gibi kategorilerede çok sık içerik giriyorum ancak siteme arama motorlarından gelen hit 100'ü aşmıyorum toplam hitim 150 - 160 civarında konuları sosyal medyada paylaşırsam google'den biraz hit artışı oluyor benim demek istediğim artık canım sıkıltı sitemde 7 - 8 aydır bir şey kazanamadım sizce ne yapmalıyım ? Özgün yazı girmeye devammı edeyim , alıntımı yapayım yada alıtı yapıp başlık etiket gibi yazıda ufak değişiklikler yapıptamı paylaşayım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Seo açısından değerlendir bana göre, 7-8 aylık bir sitenin hiti 100-150 civarı ise (heleki özgün ve güncel makaleler giriliyor ise) durum vahim bana göre. Heleki android gibi populerliği yüksek bir alanda bu hit kötü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siteyi görmeden neler yapabilirsin bilemem ama genel olarak site içi optimizasyonunu sağlamlaştır. Örneğin açılış hızını artırmaya yönel, gereksiz şeyler olmasın sitende, kodlama hataları olmasın. Yani kısacası googlenin gözüne girmeye çalış :)