lostyazilim
tr.link

Özgün yazı girmeye devam mı edeyim? Sizce ne yapmalıyım?

5 Mesajlar 683 Okunma
lstbozum
tr.link

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Arkdaşlar bir android sitem var ilk açtığım zamanlar çok büyük bir hevesle açmıştım genelde hep özgün yazı giriyorum bazen canım sıkkın oluyor yada yazı yazmak istemiyorum o yüzden alıntı yapıyorum onun dışında sitem genelde özgün en güncel haberleri yayınlıyorum tema melodi video fotoğraf gibi kategorilerede çok sık içerik giriyorum ancak siteme arama motorlarından gelen hit 100'ü aşmıyorum toplam hitim 150 - 160 civarında konuları sosyal medyada paylaşırsam google'den biraz hit artışı oluyor benim demek istediğim artık canım sıkıltı sitemde 7 - 8 aydır bir şey kazanamadım sizce ne yapmalıyım ? Özgün yazı girmeye devammı edeyim , alıntımı yapayım yada alıtı yapıp başlık etiket gibi yazıda ufak değişiklikler yapıptamı paylaşayım ?

wmaraci
reklam

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Seo açısından değerlendir bana göre, 7-8 aylık bir sitenin hiti 100-150 civarı ise (heleki özgün ve güncel makaleler giriliyor ise) durum vahim bana göre. Heleki android gibi populerliği yüksek bir alanda bu hit kötü.
risponsiv

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Seo açısından değerlendir bana göre, 7-8 aylık bir sitenin hiti 100-150 civarı ise (heleki özgün ve güncel makaleler giriliyor ise) durum vahim bana göre. Heleki android gibi populerliği yüksek bir alanda bu hit kötü.

nasıl yani ne yapabilirim ki ?

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Siteyi görmeden neler yapabilirsin bilemem ama genel olarak site içi optimizasyonunu sağlamlaştır. Örneğin açılış hızını artırmaya yönel, gereksiz şeyler olmasın sitende, kodlama hataları olmasın. Yani kısacası googlenin gözüne girmeye çalış :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Siteyi görmeden neler yapabilirsin bilemem ama genel olarak site içi optimizasyonunu sağlamlaştır. Örneğin açılış hızını artırmaya yönel, gereksiz şeyler olmasın sitende, kodlama hataları olmasın. Yani kısacası googlenin gözüne girmeye çalış :)

site adresini mesaj attım

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al