-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Panelimde olan bir domaini, başkası tarafından kaydedilmiş bu nasıl oluyor acaba?
Domainin sahibi benim ve bitiş tarihi 25/09/2017 olmasına rağmen başka firmada kayıt altında.
Nasıl bu domaini tekrar alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
nsrtykslBu konuda alan adı firmanızdan bilgi talep etmeniz daha doğru olacaktır. Belkide alan adını kaydettiğinizde alan adı kaydı gerçekleştirdiğiniz firmanın oto who.is verilerini görmüş olabilirsiniz.
Eğer böyle bir durum söz konusu değil ise ve who.is çıktısında tamamen farklı bir kayıt görüyor iseniz ihtimaller;
1- Alan adı süreniz dolmuş ve -80 günlük periyodda düşmüş ve başkası tarafından alınmış olabilir. Panelde ise bu tarih hatalı olabilir.
2- Alan adı firmanız bu alan adını yenilememiş olabilir.
3- Alan adı firmanız bu alan adını farklı birine tahsis etmiş olabilir. (yasal değildir)
4- Alan adı registrarı bu alan adını special domain statüsüne almış olabilir.
5- Alan adınız suspend edilmiş olabilir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende isimtescilden kayıt etmiştim bi ara bi domain. Pr3 güzel bi domaindi sonra birkaç hafta sonra siteyi kurayım dedim baktım sorun var. Sonra isimtescilden sizden 30sn önce başkası kaydetmiş üzgünüz diyip panelden domaini sildiler. Paramızda iade ettiler ama çok Can'ım sıkılmıştı güzel bi domaindi.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
nsrtykslÖncelikle şu anki firmanızdan detaylı bir bilgi alarak olumsuzluk / anlaşmazlık durumunda gerekli adımları atabilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39