-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain ve firmaları geçse bu yönteme harika olur aslında türk yapımı olduğu için gurur duyulacak bir yazılım tebrik etmek gerekiyor en azından türk firmaları kullanmalı bence
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Link.tl'den dolayi üye oldum. Henüz ödeme almadım ancak yaygınlasacak bir sisteme benziyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kişiden kişiye gönderim sanırım ücretli. Paypalda bu paypaldan paypala bakiyeden gönderim ücretsizdi internetteki 10 kuruşluk işleri bile paypalla kolayca alabiliyorduk, birçok yerde geçiyordu paypal. Yurt dışındaki neredeyse her ptc sitesi paypala ödeme yapıyordu. Eğer papara, papara içi ödemeleri ücretsiz yaparsa ve yurt dışındaki çeşitli sitelerden ödeme alabilecek seviyeye gelirse o zaman benim birçok işte kullanacağım bir servis olur ama şuan hesap varda boş boş duruyor öyle. Paypalı sadece ödeme almak için kullanıyordum paparayıda bu şekilde kullanırım diye düşünüyorum. Tabi gelişmesi lazım. 50 kuruş ödeme için 1 tl ödemek gerekiyorsa ne anladım bu işten :))
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende en kısa süre içerisinde üye olacağım. Güzel bir sistem, uzaktan anlaşıldığı kadarıyla.
Söz uçar, yazı kalır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Kullananlar yorumlarını belirtirse çok memnun oluruz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
1-2 işlemim oldu sorunsuz işliyor sistem.Özellekle banka hesabınıza parayı jet hızıyla ve komisyonsuz çekiyorsunuz.Yalnız bunun için banka hesabınızı tanımlanız gerekiyor.Onay gün içinde verildi bana.Banka hesabıza çekme limiti min 10 Tl
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yandex Toloka'da 33 dolarım vardı. Ödeme seçeneklerinde Papara'yı görünce inceleyip hesap açtım. Yandex'ten Papara hesabıma para gönderdim. Bir kaç günde Papara'ya geçmiş. Papara'ya bugün banka hesabı ekledim. Bir kaç saat içinde hesabı onayladılar. Onaylanınca hesabıma para çektim. Hemen yattı hesaba. Güle güle Paypal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link.tl'den ödeme alırken kullanıyorum daha hiç bi sıkıntı yaşamadım hocam bynogame sitesindede gayet iyi bi şekilde kullanıyorum
webyardimci.com - Webmaster, Web Tasarım, İnternet Bloğu