lostyazilim
tr.link

Papara Ödeme Sistemi Hakkındaki Görüşleriniz ?

18 Mesajlar 4.685 Okunma
acebozum
tr.link

OnlineOdeme OnlineOdeme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek COO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** H**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

USD adlı üyeden alıntı

Bende dün itibariyle kayıt oldum inceledim Fakat Hiç hoş bulmadım.
1- Her para göndermede İşlem başına 1 TL ücret kesiyor. (ister 1 tl gönder ister milyonlar gönder)
2-APı sistemi yok.
3- Kendileri ile ilerişime geçtim fakat geç cevap aldım

Sorduğum soru şu şekilde;
Siitenizde müşterimelerime toplu ödeme yapabileceğim API sistemi var mı ?
Cevap: E-Ticaret sitelerine Sanal post sağlıyoruz.

Canlı destek bölümene bakan kişinin bilgisi yetersiz. Sonra olayı tekrar açıkladım beni birine yönelndridi. 5 dk onu bekledim. Tatil dolayısıyla size mesai satllarınde geri döeneceğiz nurmanızı adınızı mail adresinii verin dediler...

Bu sebeblerden dolayı PAPARA yı çekici bulmadım. ayrtıca anasayfada SSL serfitikası yok. SAYFA açılırken arka planda çıkan adam resimi çocukca olmuş.

Son olarakta şunu belirtiyim ki; Link.TL cebine giren paraya bakan bir site oldugudnan dolayı hiçte kusura bakmasın kimse, bunlar her işlem başına 1 TL vermez verse dahi bunu sizde keser. 100 bin üye var gözüküyor sitenin anasayfada 10 bin kişiye tek tek ödeme yaptıgını varsayarsak her ödeme yaparken 10 milyarı gözden çıkartmazlar ;)

Yakında oda LİNK. TL sitesini fasa fisosu olur. .

Şunuda ekleyerek szölerimi bitiriyorum. Yalan söylemede KİMSE LİNK.TL eline su Dökemez Varsa bunun tersini düşünen yazsın. Tartışalım.. .

Merhabalar,

Papara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından ülkede ödeme sistemleri alanında faaliyet izni almış bir kaç kurumdan biridir.

Dilerseniz hemen yaşadığınız sorunlar ile ilgili yardım da bulnayım:

1) Papara'nın SSL sertifikası mevcuttur. Ana sayfada SSL sertifikası bu sayfa informatif yani sadece bilgi içerikli olduğu için gereksizdir. Hesap açarken ya da hesaba girerken hemen devreye girdiğini görebilirsiniz. Papara günümüzün en son teknolojileri ile güvenlik sağlamaktadır.

2) Papara'da gerek siz sitenizden ödeme alırken gerekse de çoklu olarak ödeme göndermek istediğinizde API sistemi mevcuttur. Çoklu ödeme dağıtacağınızda 2 seçenek sunulur. a) Size API verilir siz kendi sisteminize entegre edersiniz ve bir tıklama ile onbinlerce ödeme dağıtırsınız. b) Size hazır bir panel verilir. Oradan ödemeleri dağıtabilirsiniz.

3) Bireysel hesaptan başka kullanıcılara para gönderirken tutar gözetmeksizin sadece 1 TL kesilmektedir. Ancak çoklu ödeme ile dağıtım yapacaksanız % lik bir oran alınır. Oran diyelim ki %2; böylece 1 TL gönderdiğinizde 1 TL değil sadece 0,02 TL yani 2 kuruş kesilmiş olur.

4) Bayram dolayısı ile tüm ekip çalışmamıştır. Sadece operasyonel ekip mevcuttur. Ancak normale dönüldüğünde sürekli olarak her departmandan bir yetkili sizlere cevap veriyor durumda olacaktır.

Teşekkürler.
Akhmerrah ipadiphone

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

osmangokcay osmangokcay Hayaller Değil, Hedefler Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Konya
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 553
  • Beğeniler 32 / 125
  • Ticaret 17, (%100)

ErenGEMİCİ adlı üyeden alıntı

sistemi incelemedim ama adını görünce istemsizce gülümsedim bizim burada bir yemek adı papara :)

:D hocam sizin orda tulum peynirli mi yaparlar etli mi yaparlar

ErenGemici ErenGemici eski nick : Legendejavu Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1082
  • Beğeniler 473 / 426
  • Ticaret 59, (%0)
osmangokcay etlisini hiç yemedim ama peynirlisinden çok yedim hocam :)

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Ben herşeyini beğendim hatta PayPal'dan daha çok sevdim! Banka havalesi bedava olması çok iyi.
USD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

USD USD Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Özel Şirkette Sekreter
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 249 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Ismail5412 paypalkdada bedavaydı sen paramı veriyordun bankaya aktarırken ?

Ek Olarak: Çok Acemice Buldum Adamlara yazıyorum canlı destekten ben diyorum nasılsın o diyor gelmiyorum.

Ek Olarak: Paywizard‘ın kurucusu İlker Diker, 15 Milyon TL değerleme ile Papara‘ya yatırım yaptı.

:D 15 milyon yatırım fayda etmemiş siteyee

Ek Olarak: @[LinkTL](userid:63721) YUSUF gel buraya..
ismail

kişi bu mesajı beğendi.

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
PayPal'ın alternatiflerinde para isteyenler vardı onlardan dolayı :) Ben sistemi sevdim, tek sorun kullanılmaması ve destek sorunu olabilir. Bende ilk üye olurken destek ekibinin gazabına uğradım :D
USD

kişi bu mesajı beğendi.

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)

USD adlı üyeden alıntı

Ismail5412 paypalkdada bedavaydı sen paramı veriyordun bankaya aktarırken ?

Ek Olarak: Çok Acemice Buldum Adamlara yazıyorum canlı destekten ben diyorum nasılsın o diyor gelmiyorum.

Ek Olarak: Paywizard‘ın kurucusu İlker Diker, 15 Milyon TL değerleme ile Papara‘ya yatırım yaptı.

:D 15 milyon yatırım fayda etmemiş siteyee

Ek Olarak: LinkTL YUSUF gel buraya..

İnşallah sizde kurarsınız bir firma, sizi destekleriz.

Yazım hataları fark ettiyseniz hep yanındaki tuşlara basılma nedeniyle olmuş bu hepimizin başına gelir ki hemen yermek yerine bilgilendirmeniz daha mantıklı olurdu. Şuan saysam yüzlerce sözcük/kelime anlatım bozukluğu içeren mesajlarınızı bulabilirim fakat ne bunun bana yararı olur, ne size. Sanırım anlatabildim, umarım başarılı olurlar.
Ejder ismail miniajans

kişi bu mesajı beğendi.

sineer sineer Web Hosting E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 373 / 151
  • Ticaret 30, (%100)
Yerli şirket olarak bir iş yaptılar ya her şeylerine bir bahane bulun. Adamlara destek olun, kendileri tabiki para kazanmak için yapıyorlar ama sonuçta bu hizmet bizler için veriliyor.
Ejder

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al