Merhaba arkadaşlar bulunduğum şehirde paten kayan arkadaşım çok ve baya tanınıyoruz artık resmi bir sitemiz olsun istiyoruz bu işle ben ilgileneceğim.
Ana Sayfamız wordpress blog tarzı olucak orda yaptığımız projeler haberler resimler videoları vs. paylaşacağız. Tema önerilerinizi bekliyorum.
Forumu mybb kurmayı düşünüyorum ( şuan vbulletin lisans alamam ) aslında kararsızım ama mybb daha iyi gibi geliyor ilk defa forum kuracağım. Mybb'mi iyi olur vbulletin mi ? vBulletin lisanssız kurarsam zararı ne olur ?
Forum içeriği Paten hakkında genel konuları içericek ve diğer sıradışı sporları içericek tema plugin vs. önerilerinizi bekliyorum.
Son olarak ticaret bölümü. Ticaret bölümünde paten ve patene benzer ( kaykay vs. ) şeyler satılıcak bunun içinde bir ilan scripti lazım.
Olabildiğince az maaliyetli olması lazım çünkü paten alacağım aslında sitenin sadece domainine ve hostuna para vermek istiyorum bunun için her türlü imkanı kullanacağım ama olurda tıkanırsam mecburen para vereceğim. Umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir okuyupta cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
Ek olarak : Script ve temaların adsense uyumlu olmasını istiyorum bu konuda da önerilerinizi bekliyorum.

Ek Olarak: Yardım edicek kimse yok mu ? ..