MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar
Yurt dışına ödeme yapmak benim için cinnet seviyesine gelmek üzere hangi kapıyı açsam yüzüme kapanıyor resmen.Payeer de doğrulanmış bir hesabım var ama ne kredi kartıyla ne banka kartıyla ödeme yapamıyorum pep in kartı var onada hata veriyor verdiği hata budur
EN: Our anti-fraud check declined your payment card. Please use another card
TR: Sahtecilikle mücadele çekimiz ödeme kartınızı reddetti. Lütfen başka bir kart kullanın
bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Payeer sanal kart mı var yoksa fiziksel kart mı kullanıyorsunuz? ben payoneer kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Fiziksel kart da olduğu için her yerde kullanılabiliyor.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam payeerin kartıyla değil kendi kartlarımla deniyorum 4 5 tane fiziksel 2 tane farklı banka sanal kartı ile denedim yurt dışında hiçbir yerde ödemede sorun yapmayan kredi kartımdan bile çekmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazı bankalar bü tür yerlere ödemeyi yapmadı engelliyor. Örneğin Garanti bankası tüm kartlarda Skrill e ödemeyi kapattı. Eğer böyle bir durum var ise banka çağrı merkezini arayıp işlemin neden reddedildiğini sorarsanız söyleceklerdir. Eğer karşı taraf ile ilgili ise onu da söylerler.