-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitemde ödeme yöntemi olarak paygol kullanıyorum 122 dolar kusur oldu daha önce kullanan varmı tavsiye edermisiniz ?
yada hangi siteyi kullanmalıyım
itec
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paygol ödemeleri belli bir limite ulaştığı zaman ödeme yapıyorlar,ödemelerinde sıkıntı olmuyor kullanabilirsin.Komisyon oranlarına dikkat etmen yeterlidir,sonradan pişman olmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam adult sitem var kameralı sohbet diyeyim 122 dolar kusurat oldu min ödeme 100 dolar google da gördümde scam vs yazmıslar ondan emin olayım dedim :) teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ASP Hastası
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
goshopier kullan diyecem %4,99 komısyon alıyor. birde her hafta çarşamba günü sabah 9 civarında yatıyor. en geç 12 ye kadar.
sorun senin sitenin adult olması. adult siteyi onaylamazlar sanırım.
senin kullandıgına baktım % 10 bence çok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi insan lafının üstüne mail atarmış :) alternatif arıyorum konuyu güncel tutabilirmisiniz :/
"translate"
Değerli tüccar,
20 Mart 2017'de gerçekleşecek olan Paygol politikalarındaki önemli değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için bugün sizi bugün gönderiyoruz . Bu değişiklikler ödeme ücretlerini, işlemlerin çekilebilir hale getirilmesi için bekleme sürelerini ve ödemeler arasındaki bekleme süresini etkileyecektir.
20 Mart 2017 itibarıyla ödemelerde aşağıdaki ücretler olacaktır:
Banka: € 20,00
Skrill: € 20,00 +% 1 *
PayPal: € 20,00 + 4,5% **
* "Skrill cüzdan sahipleri para göndermek ve almak için kolaydır - sadece bir e-posta adresine ihtiyacınız var. Ve sadece% 1'lik ücretlerle, daha fazla para geliyor. "
** "Yurtdışı bir satıcıdan aldığınızda, para birimi dönüştürme ücreti uygulanabilir. PayPal sizin için bu dönüşümü koordine edebilir ... artı% 4,5'lik bir dönüşüm hizmeti ücreti. "
Her ödeme yönteminin, bir işlemin çekilebilir hale gelebilmesi için belirli bir süre vardır. Çekilebilir işlemler için 20 Mart 2017 tarihi itibariyle bekleme süreleri:
Kredi kartı ödemeleri: 21 gün
Paysafecard ödemeleri: 45 gün
Doğrudan / Yerel ödemeler: 30 gün
Her bir ödeme yapıldıktan sonra, bir sonraki ödemenin talep edilebilmesi için 15 gün bekleme süresi vardır. 20 Mart 2017 tarihinden itibaren kullanıcı, bekleme süresinin 10 gün veya 5 güne düşürülmesi için bir risk primi ödeme seçeneği sunacaktır. Risk primleri:
15 gün bekleme süresi: Risk prim yok
10 gün bekleme süresi: toplam ödeme tutarının% 1'i
5 gün bekleme süresi: toplam ödeme tutarının% 3'ü
Paygol'u seçtiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz ve partnerimiz ile birlikte büyümek ve başarıyı sürdürmek için sabırsızlanıyoruz.
Saygılarımla,
Paygol Ekibi