-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, payoneer hesabı açmak istiyorum yurt dışından ödeme almak için. payoneer hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hesap için benden ücret kesecekler mi, payoneer para birimi nedir(euro, dolar), bu parayı Türk bankalarına aktarırken ne kadar kesim yapıyorlar, parayı tl ye çevirip mi atıyorlar ve kurları nedir. Codecanyondan ödeme alacağım, skrill deneyecektim fakat codecanyon skrill için 10$ kesiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende buldum o konuyu ve buna benzer konuları, çok eski konular. Güncel bilgi lazım. Bazı yerlerde yıllık 30dolar ücreti var diyor bu çok yüksek, zaten benim çekeceğim para 50dolar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Keşke sadece 30$ (Hesap İşletim Ücreti) olsa, bununla birlikte TEB, İş bankası ATM'lerinden çekim yaptığınızda kesintiler oluyor mu :) Bitmedi, dövizi tl çevirdiğiniz zaman yine kesinti oluyor mu :) Ben de payoneer kart var eskiden yaklaşık 1 yıl evvel kullanıyordum. AdSense yüklü miktarda paralar alıyordum 1k-2k$ çekiyordum fazla etkilemiyordu hani ama 50 dolar için yapılmaz bu :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ünversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
V** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yıllık ücret 30$ ama ref linkden üye olursanız 100$ ödeme aldığınızda 25$ size geri ödeniyor, hesaba her para yattığında 2 gün içinde yatması için 2$ 2 saat için 5$ kesiyor. Atm'den parayı çektiğinde 3.15 payoneer komisyonu + banka komisyonu + ne için olduğunu bilmediğim komisyon (100$ için 1.8$)