-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar fiverr den para aldım ama ilk defa banka hesabına transfer için payonner kullanayim dedim pişman oldum şöyle bir mail geldi;
payoneer'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Üzülerek belirtmek isteriz ki ödemeniz, Referans Numarası *******, "Geçersiz Hak Sahibi Detayları" nedeniyle başarısız olmuştur.
Bu fonları başarılı bir şekilde transfer etmek için, lütfen tüm geçerli bank hesap detaylarınızı içeren bir banka bildirim veya geçersiz bir çekin kopyasını bize temin ediniz.
Bu maile ne yazmam lazım hiç bir şey anlamadım cek yok bir şey yok ne ile cevapmama lazim bilgisi olan yardimci olabilir mi az para degil :(
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam size ait olan bir banka hesabini ve size ait oldugunu kanitlayan belge istiyor kisaca anlasilmayan nedir anlamadim.cekin hesap cuzdan ve kimlik resminizi gonderin adamlara
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
cthax adlı üyeden alıntı
hocam size ait olan bir banka hesabini ve size ait oldugunu kanitlayan belge istiyor kisaca anlasilmayan nedir anlamadim.cekin hesap cuzdan ve kimlik resminizi gonderin adamlara
Payoneer hesabina tr bankalarını ekleyemiyorsun. Paypal entegre edebilirsin yada işbankası, teb bankasının atmlerinden dolar, euro yada tl olarak çekim yapabilirsin. :)
Konu Sahibi arkadaşım; Eger payoneer da paran varsa ve kendi banana transfer etmek istiyorsan dediğim yöntemi kullan. Yaklaşık 2 yıldır payoneer kullanicisiyim böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ödemelerim google adsense tarafından yapılıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam her firsatta bilginizi paylastiginiz icin tesekkur ederim.